Mersul la restaurant demult nu mai este o ocazie specială, dar deja este o obișnuință frumoasă care îți permite să te alinți cu varietatea de gusturi pe care ți le oferă. Ieșirea într-un local ca: Don Taco, Trattoria della Nonna, Star Kebab, PUB44, muzCafe sau Pensiunea della nonna(Vadul lui Voda) îți permite să te delectezi cu cele mai speciale oferte, mai ales în perioada sărbătorilor de Paște.

 

Acest lucru a devenit posibil datorită cardului discount oferit de rețeaua de localuri. Orice oaspete, deținător al acestui card poate accesa www.deschidecadoul.md și va primi 10 cadouri garantat.

Imediat după ce am accesat site-ul www.deschidecadoul.md trebuie să alegem între două butoane, dăm click pe Cadouri de Paști și ne bucurăm de diversitatea de cadouri ce le putem obține.

deschidecadoul.md

deschidecadoul.md

 

După ce deținătorul discount cardului va intra pe adresa proiectului deschidecadoul.md și va trece etapa de verificare, va avea posibilitatea să descarce și să tipărească cadourile oferite.

Pentru a tipări ofertele, oaspetele trebuie să îndeplinească următorii pași:

# Să intre pe site;
# Să aleagă restaurantul de la care deține discount card (să dea click pe logotipul din partea de jos a site-lui);
# Să introducă numărul discount cardului (în spațiul special de pe card);
# Sa dea click pe butonul „Primește cadoul”;
# Să aleagă oferta și să dea click la butonul „Tipărește”;
# În cazul în care oaspetele intră de pe smartphone – oferta se descarcă în telefon.

Tot pe pași vă vom explica ce trebuie să facă oaspetele pentru a beneficia de un cadou din partea unuia dintre aceste restaurante:

# Să vină la restaurant;

# Să arate oferta în formă tiparită sau direct de pe ecranul telefonului;

# Să prezinte cardul de reducere.

Administratorul va face o magie cu scanerul și gata – delectează-te!

 

Photo Credit: deschidecadoul.md

Photo Credit: deschidecadoul.md

Cu noua opțiune puteți avea o diversitate de alegere între a merge la Don Taco și Trattoria della nonna pentru a savura un desert deosebit, sau la Star Kebab pentru un cappuccino aromat, la muzCafe la o karaoke party, la PUB44 pentru a servi tocmai 4l de bere cadou, sau a petrece timpul în afara orașului la frigărui la Pensiunea della nonna. Astfel, pentru a beneficia de o anumită ofertă nu mai este necesar să vânezi ofertele promoționale tipărite pe pliante, este suficient să fii în pas cu noile tehnologii, printr-un simplu click.

 

tacocollage

Despre restul ofertelor vă puteți informa accesând www.deschidecadoul.md. Ofertele  sunt valabile până pe data de 31 mai 2016, grăbiți-vă să profitați de acest cadou pentru a simți la propriu gustul sărbătorilor.

Photo Credit: deschidedecadoul.md

Photo Credit: deschidedecadoul.md