(foto) Doi tineri de la noi au deschis primul restaurant moldovenesc în Boston

page1

În orașul american Boston a fost deschis primul restaurant moldovenesc. Inițiativa a fost din partea lui Artur și Sandra Andronic, un tânăr cuplu de moldoveni din Republica Moldova.

În vara anului 2015, #diez a scris despre povestea localului cu iz moldovenesc, care urma să fie deschis în Boston, unul dintre cele mai vechi orașe din America. Deși inaugurarea restaurantului se anunța a fi la sfârșitul verii anului trecut, aceasta a avut loc pe 1 aprilie curent. Astfel, toți oaspeții restaurantului pot gusta din bucatele tradiționale precum zeamă de casă, mămăligă, friptură, plăcinte, sarmale, iar la desert, delicioasa tartă „Guguță”.

Restaurantul dat este singurul local autentic moldovenesc din regiune și va servi drept un loc în care se vor aduna conaționalii noștri stabiliți pe coasta de nord-est a Americii. Totuși, Artur și Sandra nu se limitează doar la publicul moldovean, ci planifică, foarte pozitiv, să cucerească și clientela americană pe care să-i surprindă cu tradițiile noastre.

Photo Credit: Facebook/Moldova Restaurant Boston
Photo Credit: Facebook/Moldova Restaurant Boston
Photo Credit: Moldova Restaurant Boston

Reamintim că, alte două restaurante cu specific moldovenesc de pe coasta de est se găsesc în inima orașului Philadelphia și în cartierului Brooklyn din New York.

Adresa: 344 Watertown Street, Newton, Massachusetts,  [email protected]

Facebook: Moldova Restaurant Boston

Tel: 617-916-5245

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente