(foto) CIELO Lounge & Restaurant – cel mai Gourmet restaurant cu bucătărie japoneză ce tinde spre stea Michelin

sushi new

„CIELO Lounge & Restaurant este un loc cu adevărat special pentru oameni speciali”, spune Andrei Croitoru, unul din fondatorii și proprietarii localului.

Așa cum CIELO și întreaga sa echipă tinde să-și califice titlul de cel mai Gourmet Restaurant, tot în CIELO se petrec „minuni” la capitolul gastronomic. Aici bucătarii-șefi implementează pentru prima dată în Bucătăria Japoneză așa zisele „flori gastronomice”. Ele sunt la rândul lor un suport creativ ce schimbă aparent moleculele din întreaga bucătărie Japoneză.
„Arta de a prezenta vizual arome – este scopul de bază al Restaurantului Cielo”, zice cel de-al doilea proprietar, Vitalie Stratan. Datorită mulțimilor de localuri care produc „sushi” sau cel puțin ce cred că produc sushi, Restaurantul Cielo a avansat enorm în prezentarea gastronomiei Japoneze. „Pe lângă gustul perfect și desăvârșit pe care îl oferim, doar o modalitate creativă și sofisticată de prezentare a bucătăriei Japoneze, creează oaspeților noștri REACȚIE”, mai spune proprietarul.
Cielo
Cielo Lounge & Restaurant
Cielo Lounge & Restaurant este locul perfect pentru rasfăț culinar, experiențe gastronomice de nivel înalt și atmosferă elegantă pentru oaspeți eleganți.

Restaurantul are o capacitate de până la 150 de persoane și poate fi gazda evenimentului vostru, fie e o cină romantică, un eveniment de familie sau o conferință de business.

Mai multe puteți afla la numărul de telefon: 079 309 309, la adresa: Chișinău, str. Piața Unirii Principatelor 3 sau pe pagina de Facebook: CIELO Lounge & Restaurant.

 

1
Cielo Lounge & Restaurant
diez3
Cielo Lounge & Restaurant
diez2
Cielo Lounge & Restaurant
logo4
Cielo Lounge & Restaurant
logo3
Cielo Lounge & Restaurant
logo2
Cielo Lounge & Restaurant
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente