Cadrele didactice din țară sunt invitate să participe în etapa a II-a a proiectului Educație Online

educattie-online-18 (2)

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova împreună cu Primăria municipiului Chișinău și Direcția Generală Tineret, Educație și Sport au început primele pregătiri pentru realizarea etapei a II-a a proiectului Educație Online.

Autoritățile fac apel către toate cadrele didactice și experții în domeniul educației și al învățământului preuniversitar din municipiul Chișinău, dar și din întreaga țară, care sunt interesați să se implice în etapa a doua de dezvoltare a proiectului Educație Online, în calitate de autori de lecții video, precum și de avizori.

Cadrele didactice interesate și deschise să contribuie la dezvoltarea învățământului la distanță se pot înregistra prin următoarele formulare:

Selectarea cadrelor didactice înregistrate pentru poziția de autor și avizor va fi efectuată de către Comisia de avizare, din care fac parte reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, ai Primăriei municipiului Chișinău, precum și reprezentanți ai Direcției Generale Tineret, Educație și Sport. Cadrele didactice și experții în domeniu vor fi selectați în conformitate cu cerințele proiectului. Persoanele înregistrate pentru ambele poziții vor semna un contract de prestare servicii și vor fi remunerate pentru serviciile oferite în cadrul proiectului Educație Online.

Scopul realizării etapei a II-a a proiectului este de a suplini biblioteca digitală educatieonline.md cu resurse digitale tip RED: lecții video și activități interactive. Totodată, la nivel național, va fi asigurat accesul tuturor elevilor la educație, iar cadrelor didactice li se vor oferi resurse utile pentru procesul de predare tradițională și/sau la distanță, în conformitate cu prevederile curriculare elaborate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente