CNTM este în căutarea unui stagiar pe Comunicare și PR

1889047_10152222959031745_110768936_o
Foto: PC: Facebook/CNTMoldova

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) face apel pentru selectarea unui stagiar pe Direcția Comunicare și Relații cu Publicul.

Scopul stagiului este de oferi a asistență și de a se implica în dezvoltarea instrumentelor de comunicare și de sporire a vizibilității organizației. CNTM promovează interesele organizaţiilor membre, ale tinerilor asociaţi şi ne-asociaţi; participă la fortificarea sectorului asociativ de tineret din Republica Moldova prin desfășurarea programelor, activităților de sensibilizare a opiniei publice, informative, de lobby, consultanţă şi expertiză pe un termen de șase luni.

Responsabilități:

# Implicarea activă în stabilirea relațiilor durabile cu instituțiile mass-media, pentru asigurarea unei reflectări a subiectelor ce țin de activitățile CNTM;
# Implicarea în scrierea articolelor și a materialelor pentru presă și publicul larg;
# Participarea la completarea și expediere a buletinului electronic CNTM;
# Împreună cu Coordonatorul Comunicare, va participa la organizarea conferințelor de presă / mese rotunde;
# Implicarea activă în promovarea organizației în mediul online/rețele de socializare;
# Participarea la elaborarea materialelor promoționale;

Modalitatea de aplicare şi selectare:

Persoanele interesate vor expedia prin e-mail la [email protected] dosarul de aplicare denumit „Stagiar Comunicare”, care va conține CV şi scrisoare de intenţie, cu indicarea a 2 persoane de referinţă.

Data limită de aplicare este 2 aprilie 2014. Persoanele selectate pentru a 2-a etapă a concursului vor fi invitate la interviu.

Pentru informații suplimentare, îl puteți contacta pe Alex Petrov, Secretar General al Consiliului Național al Tineretului din Moldova (CNTM) prin intermediul unui email: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente