Școala Internațională pentru Transparență și Integritate recrutează noi participanți

TISSI_summer_school_header2
Foto: PC: transparencyschool.org

Şcoala Internaţională pentru Transparenţă şi Integritate își propune să creeze un mediu de învățare de tip peer-to-peer și să integreze partea teoretică cu partea practică a procesului de studiu pentru ai ajuta pe tinerii lideri să dobândească competențe mai bune de transmitere a mesajului de anti-corupție în întreaga societate.

Scopul organizării acestei școli este de a forma noi lideri care să își asume responsabilități împotriva acestui fenomen, corupția. De asemenea aici sunt implementate cele mai recente realizări în domeniul anticorupţie ceea ce oferă oportunităţi reale de a încerca şi a de a aplica în practică ideile. Din 2010 şi până în prezent, școala internațională anticorupție a găzduit peste 350 de lideri de tineret din aproximativ 60 de țări din întreaga lume, transmite CNTM.

Participanții selectați în urma unui proces riguros de selecție, vor parte de 7 zile (7-13 iulie 2014) de învățare intensivă de la profesioniștii din domeniu. Tinerii vor beneficia de cursuri școlare, seminare, traininguri și excursii pe teren, ceea ce v-a oferi participanților, cu un amestec unic de know-how internațional și local. Școala este deschisă pentru studenți, absolvenți și tineri profesioniști sub 35 de ani. Sunt încurajaţi să aplice doritorii din sectoarele publice, private, non-guvernamentale din mediile academice. Şcoala nu discriminează solicitanții sale pe motive de rasă, culoare, origine națională, vârstă, handicap, sex, identitate de gen, religie, convingeri politice, starea civilă, familială sau parental, orientare sexuală sau orice altă bază.

Termenul limită pentru a aplica, pentru cetățenii UE este de 1 mai 2014.

Termenul limită pentru a trimite aplicațiile din partea doritorilor care nu dețin cetățenie europeană este de 15 mai 2014.

Pentru mai multă informație accesaţi: transparencyschool.org.

Pentru a aplica vezi: Formularul de aplicare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente