CNTM este în căutarea unui stagiar pe Direcția Politici de Tineret

Untitled
Foto: PC: cntm.md

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) selectează un stagiar care să fie implicat în procesul de analiză a documentelor de politici, legislație, precum și-n organizarea evenimentelor de tineret.

Pentru realizarea obiectivelor propuse în cadrul direcției de elaborare și promovare a politicilor de tineret, Consiliul Național al Tineretului din Moldova face apel pentru angajarea unui stagiar. Această persoană urmează, în comun cu membrii echipei CNTM să active în direcția sporirii participării tinerilor, a implicării acestora atât la nivel național cât și la nivel local, monitorizarea elaborării și implementării politicilor de tineret la toate nivelele, precum și perfecționarea cadrului normativ în domeniul tineret pe un termen de șase luni.

Responsabilități stagiarului:
# Implicarea în desfășurarea activităților planificate în cadrul Direcției;
# Analiza cadrului legislativ şi normativ din domeniul tineret la nivel național;
# Participarea în procesul de elaborare și promovare a modificărilor și recomandărilor în domeniul normativ de tineret;
# Pregătește documentele necesare pentru desfășurarea activităților CNTM.

Persoanele interesate vor expedia dosarul de aplicare denumit “Stagiar pe Direcția Politici de Tineret”, care v-a conţine CV-ul şi o scrisoare de intenție, cu indicarea a 2 persoane de referință la dresa de email [email protected]

Data limită de aplicare este 2 aprilie 2014. Persoanele selectate pentru a 2 etapă a concursului vor fi invitate la interviu.

Pentru informații suplimentare, îl puteți contacta pe Alex Petrov, Secretar General al Consiliului Național al Tineretului din Moldova (CNTM) prin intermediul unui email: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente