Top știri din 25 noiembrie

536219_443316332441448_1119562117_n
Foto: Miting pentru susținerea mersului european al Republicii Moldova în Franța

Salvăm Circul din Chișinău, aflăm mai multe despre tineri de succes și redescoperim designul în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 25 noiembrie 2013.

#1. Se anunță o acțiune de salubrizare și amenajare a Circului din Chișinău

Administrația circului din Capitală organizează în această sâmbătă, 30 noiembrie curent, o acțiune de salubrizare și amenajare a Arenei mari a Circului din Chișinău. Sunt invitați locuitorii Capitalei dar și toți doritorii să participe voluntar la igienizarea circului.

#2. The New York Times: Tânăr educat, caut slujbă. O tragedie europeană

Din ce în ce mai mulți tineri din țările Uniunii Europene se confruntă cu găsirea unui loc de muncă.

#3. O echipă de tineri moldoveni a câștigat Startup Weekend-ul din România

Imediat după ce-a de-a cincea ediție a Startup Weekend Moldova, trei tineri cu experiență în evenimente Startup au plecat în București să participe la Startup Weekend România.

#4. Recenzia filmului autohton „Culorile” de Viorica Meșină

În weekend-ul 23-24 noiembrie a fost prezentarea și premiera filmului autohton ”Culorile” de Viorica Meșină și realizat de Atelierul „Sergiu Prodan” după o idee de Paula Erizanu. Echipa #diez a fost la film și vă propunem să vedeți recenzia noastră.

#5. Sinteza protestelor din 24 noiembrie: „Nu mi-e frică de #euromaidan”

Conform surselor din Ucraina, azi în Piața Independenței din Kiev s-au strâns peste 150 mii de oameni care optează pentru calea europeană a Ucrainei.

#6. Lista participanţilor în finala Concursului Naţional de Oratorie 2013

Clubul Oratorilor a publicat lista celor 18 tineri care vor participa la etapa finală a concursului ”Oratorul Anului 2013”. Finala va avea loc pe 30 noiembrie la Summit Events, sala Roșie.

#7. Interviu: Ce este arta în viziunea designer-ului Lilian Iatco

Lilian Iatco, participant la concursul ArtPodium 2013 ne-a impresionat prin talent și perseverență. Ilustrațiile sale sunt deosebite prin tehnică, expresivitate și emoțiile personajelor din lucrările sale.

#8. Opera Studio este în căutare de oamei creativi și idei de startup

Dacă ești un designer creativ și ai idei de startup, re-branding, marketing sau publicitate, Opera Studio este gata să te primească în rândul angajaților săi.

#9. Tinerii moldoveni din Franța susțin mersul european al RM

Zeci de tineri moldoveni stabiliți în Franța au susținut prin intermediul unui miting parcursul european al Republicii Moldova.

#10. Mihaela Rusu – Tineri pentru tineri. Spune lumii povestea ta de succes!

#diez continuă să-ți prezente tinerii din Moldova care au în spate o istorie de succes. Astăzi îți prezentăm o tânără muzicantă, prezentatoare TV, câștigătoare a mai multor proiecte internaţionale și totodată este primul muzicolog care a studiat un domeniu absolut nou pentru Republica Moldova – informatica muzicală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente