Cele mai proactive știri de pe #diez din 10 noiembrie

10385381_731006036986423_6609977865375727104_n
Foto: Marinela Parlicov PC: Facebook Outbox Ent.

Luni a început cu mulți tineri proactivi, atât care credem noi că sunt bravo, cei care au aplicat la Premiul Tineretului sau cei care au primit titlul de cel mai bun absolvent SUA ai anului 2014.

#1. Confesiunile Angelei Gonţa la „Arena Tinerilor Jurnalişti” 

Ziua de 8 noiembrie 2014 a avut o conotaţie distinsă pentru membrii proiectului „Arena Tinerilor Jurnalişti” şi nu doar. Invitata din această sâmbătă a fost Angela Gonţa, care a purtat o discuţie nonformală cu tinerii jurnalişti în devenire, răspunzând şi la cele mai perspicace întrebări ale acestora.

#2. Tinerii care concurează pentru Premiul Tineretului la categoria „Activism civic” 

Premiul Tineretului este o activitate din cadrul Zilei Naţionale a Tineretului 2014, care vine să identifice cei mai buni și activi tineri din Republica Moldova în 2014.

#3. Cât de eficientă este pentru tineri metoda calendarului, ca mod de contracepție? 

Metoda calendarului este una dintre cele mai populare metode naturale de contracepție. #diez a discutat cu medicii specialiști despre cât de eficientă este aceasta, și dacă e recomandată pentru tineri.

#4. Test japonez pentru îmbunătățirea logicii 

Testul de mai jos ajută la îmbunătățirea logicii, gândirii rapide și de multe ori este dat de către companiile japoneze la interviul de angajare.

#5. Reguli de bază ale „Codului Bunelor Maniere” 

Bunele maniere şi bunul-simţ merg mână în mână la oamenii de calitate, dar în acelaşi timp, ele dispar, la fel, tot împreună, fapt ce reprezintă o problemă de bază în Moldova actuală.

#6. Top 5 cele mai neobișnuite aplicații pentru Android-ul tău 

Magazinul Google Play ne oferă o gamă largă de aplicații utile, interesante, dar și neobișnuite. Azi, am testat aplicațiile Google și am făcut o listă cu cele mai funny dintre ele. Echipa #diez vă recomandă să le testați.

#7. Confesiuni de suflet ale Liliei Ojovan: „Moartea fratelui meu m-a învăţat că…” 

Luptătoare din fire, scumpa noastră Lilu trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața sa. Cu toate acestea, prezentatoarea TV ne demonstrează cum reacționează o femeie cu adevărat puternică în momentele grele și ne transmite niște sfaturi despre viață, demne de urmat.

#8. Cei mai buni absolvenți ai programelor de schimb în SUA din 2014 

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC), cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, a organizat cel de-al XII-lea Congres al Absolvenților programelor de schimb ale guvernului SUA, cu tematica „Tehnologii inovaționale de implementare a cetățeniei active”, care a avut loc pe 8 noiembrie, la Leogrand Convention Center.

#9. Mark Zuckerberg dezvăluie motivul pentru care poartă același tricou gri în fiecare zi 

Mark Zuckerberg, co-fondatorul și președintele celei mai cunoscute rețele de socializare din lume, Facebook, a dezvăluit în timpul unei conferințe publice care este motivul său special de a purta același tricou gri în fiecare zi.

#10. Lucruri indispensabile sexului puternic aflăm de la participanţii Academy of Manliness 

Ediţia a treia a proiectului Academy of Manliness s-a încheiat ieri, 9 octombrie 2014, într-un local din centrul capitalei. Participanţii, alături de organizatori, au sărbătorit acest eveniment prin prezentarea unui scurt rezumat al celor trei ediţii, înmânarea diplomelor şi muzică bună.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente