Cele mai neconfidențiale știri de pe #diez din weekend-ul: 8 – 9 noiembrie

Туннель-Бунд-Шанхай-Китай
Foto: PC: vicer.ru

Angela Gonța s-a confesat la Arena Tinerilor Jurnaliști, împreună ne-am uitat la 119 camere de supraveghere din Moldova și alte știri de top din weekend de pe #diez le vedeți mai jos.

#1. Un site transmite live de la 119 camere IP de supraveghere private din Moldova

Insecam.com este un site care transmite live înregistrările la peste 73.000 camere de supraveghere din lume. Din Moldova sunt acum 119 camere.

#2. Top 12 cei mai proactivi tineri din Chișinău în 2014

Echipa #diez a încercat să identifice tinerii care au avut un cel mai mare impact asupra societății în care trăim, tineri care au început proiecte din entuziasm sau care crează oportunități și pentru alții să se implice.

#3. Confesiuni ale Angelei Gonţa la „Arena Tinerilor Jurnalişti”

Ziua de 8 noiembrie 2014 a avut o conotaţie distinsă pentru membrii proiectului „Arena Tinerilor Jurnalişti” şi nu doar. Invitata din această sâmbătă a fost Angela Gonţa, care a purtat o discuţie nonformală cu tinerii jurnalişti în devenire, răspunzând şi la cele mai perspicace întrebări ale acestora.

#4. 8 certuri amuzant de ridicole pe care fiecare cuplu le are

Dragoste la prima ceartă? Cu siguranța aceasta poate fi o adevărată încercare pentru orice cuplu. Depășită însă, ea va fi urmată încă de și mai multe certuri stupide, cunoscute pentru toți. Iată care sunt cele mai întâlnite motive, care pot cauza astfel de situații.

#5. Oleg Brega a făcut public programul său electoral de candidat independent

Candidatul independent cu nr. 21 în lista electorală, Oleg Brega, a publicat pe blogul său, programul electoral cu care merge la alegeri. Punctele din program sunt discutate azi în Grădina Publică Ștefan cel Mare cu susținătorii lui Oleg.

#6. Stela Boțan, tânăra din Moldova care a oferit un exemplu de urmat românilor de la X Factor

Stela Boțan, prezentatoarea unui post TV muzical din Moldova, a impresionat juriul de la X Factor România, după o prestație impecabilă. Cu trei de „DA”, Stela merge în etapa următoare a concursului.

#7. Ce spune zodia ta despre obiceiurile tale pe Social Media?

Mulți dintre cititorii noștri probabil s-au simțit enervați atunci când văd o serie de selfie-uri în news feed-ul său, sau când prietenii de pe Facebook sau Instagram se laudă de noile și frecventele cumpărături.

#8. Relațiile deschise: Loialitatea vs Lipsa de obligații

Tot mai frecvent întâlnim controversatul termen de „open relationship”, care presupune o formă de relație mai libertină, ambii parteneri având posibilitatea de a menține legături fizice sau emoționale cu o altă persoană.

#9. Declarații de dragoste altfel de la Nicolae Apostu

Cetățeanul civic activ, Nicolae Apostu, spune că se gândește că, Moldova, ca o țară, ca un popor, nu poate să-și exprime gândurile, ceea ce deseori ne face foarte patetici și lipsiți de inspirație.

#10. Participă la un concurs european de eseuri și câștigă până la 250 de euro

Dacă ai mai puțin de 30 de ani și ești interesat de temele sănătății globale, drepturilor omului sau medicinei, atunci participă la un concurs european de eseuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente