Cele mai cutezătoare știri de pe #diez din 11 noiembrie

1964904_1526666557574394_460799250588465575_n
Foto: Lilian Severin și Igor Buzurniuc. PC: PC: Facebook/POT Music

Azi a fost ziua oamenilor singuri, Iohannis cu Ponta au avut o dezbatere electorală și ne-am bucurat că Andrew Rayel a ajuns la CNN.

#1. Topul celor mai mari 25 hipsteri de până acum 

Mulți se întreabă ce este un hipster, cum el se comportă. Alții refuză să recunoască că au ceva în comun cu hipsterii. Vă prezentăm o listă și dacă vă identificați cu vreo unul, la sigur sunteți hipster.

#2. Aplică pentru a participa la o școală de vară în Italia 

Între 5 și 11 iulie 2015, la Florența, Italia, se organizează o școală de vară pentru absolvenții facultăților și tinerii cercetători.

#3. Astăzi este sărbătorită Ziua oamenilor singuri 

Ziua oamenilor singuri (în eng.: Singles Day) este sărbătorită anual pe 11.11 (noiembrie), drept replică la Valentine’s Day.

#4. Top 7 idei bune, însă nerealizate, din istoria Startup Weekend Moldova

Unul din cele mai importante evenimente, care ar putea să-ți îmbogățească experiența ta de specialist IT sau, pur și simplu, de persoană creativă, este Startup Weekend Moldova.

#5. Shopping MallDova anunță vânătoarea de reduceri, de până la 70% 

Ați pus ochiul pe o pradă deosebită, dar încă n-ați avut curajul să puneți mâna pe ea? Acum e momentul! Shopping MallDova declară deschis sezonul de vânătoare la reduceri!

#6. Igor Buzurniuc: POT este o comunitate de tineri talentați și curajoși 

Tinerele formații muzicale autohtone, ce cred în talentul său, au avut prilejul să se înscrie, timp de o lună, la concursul POT, pentru a-și promova creația. Unul dintre inițiatorii proiectului, Igor Buzurniuc, a relatat pentru #diez cum se va desfășura competiția și care este importanța ei.

#7. Alegeri parlamentare 2014: Lasă oile. Mergi la vot! 

A apărut un nou spot video motivațional realizat de către Comisia Electorală Centrală în cadrul campaniei de informare pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

#8. Studiu: Angajații de oficiu din Moldova își planifică ziua, dar nu tot timpul reușesc să lucreze 

Chiar dacă e plină de apeluri, întâlniri, e-mailuri și ședințe, nu fiecare zi a angajatului de oficiu se dovedește a fi eficientă. Seara, mulți sunt nevoiți să constate că nu au reușit să facă nimic substanțial. Soluția la care recurg majoritatea lucrătorilor din oficiile altor țări este planificarea timpului.

#9. CNN: Cum un DJ din Moldova a făcut ravagii la Tomorrowland 2014 

Talentul moldovenesc surprinde din nou, de această dată fiind vorba de tânărul DJ, Andrew Rayel, care în această lună a încântat mii de oameni cu muzica sa la unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din Belgia, Tomorrowland 2014.

#10. Cetățenii români din Moldova sunt îndemnați să completeze o declarație înainte de a vota 

Ministerul Afacerilor Externe din România amintește alegătorilor din străinătate, inclusiv celor din Republica Moldova, că înainte de a își exercita votul trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere, care este disponibilă și online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente