Cele mai masculine știri de pe #diez din 12 noiembrie

10
Foto: PC: scuarulcehov.wordpress.com/

Miercuri, 12 noiembrie, i-am văzut cum se îmbracă pe studenții de la ASEM, s-au lansat bursele de merit iar vinul din Moldova a fost lăudat în Marea Britanie.

#1. Prin ce ținute surprind studenții de la ASEM în perioada rece a anului 

Așa cum studentele de la ASEM fac ravagii pe scările universității cu ținutele lor stilate, nici sexul masculin nu se lasă mai prejos, demonstrând că iubesc și ei să arate bine.

#2. Un vin din Moldova a fost declarat vinul săptămânii în Marea Britanie 

Vinul Rara Neagră de Purcari a fost recunoscut vinul săptămânii în Marea Britanie de către Tom Cannavan, cea mai mare autoritate în materie de vinuri de pe tărâmul englezesc.

#3. Doina Ciobanu este noua imagine a campaniei „Exclusive” a brandului Three Floor 

Perseverentă și extrem de muncitoare, cea mai cunoscută fashion blogger de la noi din Moldova, Doina Ciobanu, ne încântă din nou cu o veste îmbucurătoare. Basarabeanca a anunțat că a fost aleasă ca noua față a campaniei „Exclusive” a brandului britanic Three Floor.

#4. Spice – un nou tip de drog care este un pericol iminent pentru tinerii moldoveni 

Pe piața din Republica Moldova au apărut produse comercializate sub marca Spice. Potrivit informațiilor de pe ambalaj, acestea reprezintă un amestec de plante şi ierburi aromatice. Recent însă, testele au arătat că anumite loturi mai conțin şi canabinoide sintetice.

#5. Află dacă ești înregistrat pe lista electorală și la ce secție poți vota pe 30 noiembrie 

Comisia Electorală Centrală informează că în perioada 9 – 29 noiembrie curent, corectitudinea întocmirii listelor electorale poate fi verificată atât în localurile secţiilor de votare, cât şi online, accesând pagina web a Comisiei www.cec.md.

#6. Cum e să vinzi un măr cu 20 de lei? Primele încercări marca „Business Factory” 

A mai trecut o săptămână pentru participanții reality show-ului „Business Factory”, timp în care cei 7 au îndeplinit prima temă pentru acasă, s-au pus pe căutat furnizori de marfă şi primii clienţi, dar şi au înfruntat prima provocare, care le-a scos la iveală calitățile antreprenoriale și abilitățile de convingere. Tot învățăceii au fost inițiați în ale marketingului la o nouă lecție de Coaching.

#7. O nouă provocare pe Facebook: Câte like-uri ai, atâtea flotări faci

O nouă provocare, numită „Push Up Challenge”, a fost lansată pe Facebook. Aceasta promovează modul sănătos de viață și presupune schimbul like-urilor pe flotări.

#8. Aplică pentru a fi unul din câștigătorii Bursei de Merit 2014 

Centrul de Informații Universitare anunță concursul Burse de Merit – 2014 pentru cei mai buni studenți ai țării, organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova (CRRM), cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA şi al companiei Orange Moldova.

#9. Hackatonul „Generator” caută idei excelente pentru spațiul virtual al Moldovei 

În seara de 10 noiembrie a avut loc evenimentul de lansare al Hackatonului „Generator”, care promite a fi un eveniment de zile mari și creative.

#10. A fost lansat primul telefon Microsoft Lumia, renunțând la Nokia 

Microsoft nu fost din totdeauna un producător de hardware. Lansarea primei console Xbox şi a primei tablete Surface au ancorat-o însă destul de bine în această piaţă. Deja vedem şi primul telefon creat de Microsoft.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente