Dacă ești membru al unei organizații studențești, participă la o sesiune de informare despre procedura de vot

14492591_10154438902636745_6706311041141630856_n
Foto: CNTM

În contextul Alegerilor Președintelui din 30 octombrie 2016, Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează joi, 13 octombrie 2016, o sesiune de instruire a 30 de tineri activiști din organizațiile de tineret studențești privind votul informat și procedura de vot pentru studenți.

Sesiunea va fi realizată în parteneriat cu CICDE și va instrui liderii din domeniul ONG studențești și Senatele studențești în elaborarea unor campanii de informare privind participarea la vot a studenților. Aceștia vor avea obligativitatea organizării unor campanii de informare și mobilizare în instituțiile de învățământ și căminele studențești. În acest scop tinerii vor primi materiale informative și alte elemente de suport în realizarea acestora, inclusiv suport pentru promovarea evenimentelor, din partea echipei de comunicare CNTM. Tinerii vor utiliza date statistice și studii tematice pentru a arăta cât de mult valorează implicarea lor civică și care sunt costurile inactivității.

În acest sens, pentru a participa la sesiunea de instruire a tinerilor activiști din organizațiile de tineret studențești privind votul informat și procedura de vot pentru studenți, trebuie să vă înregistrați, contactându-l pe Daniel Cojocari. Evenimentul se va desfășura în mun. Chișinău, la data de 13.10.2016, pe durata întregii zile, începând cu ora 9:00, în incinta Sălii Polivalente a căminului Academiei de Științe a Moldovei (Șoseaua Hâncești 55/4, or. Chișinău). Ulterior, toate detaliile legate de eveniment vă vor fi comunicate în urma înregistrării.

Toate cheltuielile legate de alimentarea și transportul participanților (în caz de necesitate) la eveniment sunt acoperite de organizatori.

Aflați detalii despre înregistrare pe cntm.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente