Kiss Fm își sărbătorește ziua de naștere: De 12 generații pe primul loc

kiss4
Foto: 12 ani de KissFm

Acum 12 ani, pentru prima dată pe 100.9 FM, s-a auzit Kiss FM! O vârstă de copil, dar cu amintiri care mai de care! Evenimente, live sessions, cei mai buni artiști prezenți în studio, distracție, HITURI și toate astea transmise de cei mai tari DJ pentru tine!

 

12 ani de Kiss FM

De 12 ani, zi de zi, pe frecvențe și online, Kiss FM a demonstrat că muzica e tot ce-ți trebuie când vrei o pauză, sfat, atitudine sau bună dispoziție! Toate astea n-ar fi existat fără voi, dragi ascultători, care în timp ați demonstrat că suntem o familie mare și hitoasă! Datorită vouă suntem cel mai ascultat radio din Chișinău și avem contul de Facebook Numărul 1 în Moldova la categoria mass media. Împreună am avut cele mai BOOMzi BOOMzi evenimente care răsuna în toată țara și care mereu au înfierbântat și cele mai reci zile din an!

 

12 ani de Kiss FM

„De ziua noastră ne dorim ceea ce ne dorim mereu: sa-ți aducem acel feeling în care să te regăsești întotdeauna, pentru că ținem cont de părerea ta, pentru că TU ești Kiss FM! Pe facebook sau la telefon, live sau prin SMS, mereu suntem alături de tine să-ți oferim doza necesară de energie!

Și dacă e petrecere, petrecere să fie! Fii alături de noi și în continuare și vei avea parte garantat de atmosferă de sărbătoare în fiecare zi!”, spune Kiss FM.

 

12 ani de Kiss FM

La RADIO și La Mulți ANI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente