Consiliul Naţional al Audiovizualului din România va analiza în şedinţa sa de astăzi, 10 septembrie, piesele „Da mamă“ şi „Cum ne noi“, interpretate de Delia Matache, pentru a decide dacă acestea încalcă Legea audiovizualului. Compozitorul și producția celor două piese sunt semnate de artistul basarabean Carla's Dreams, ne informează Adevărul.

După ce forul audiovizualului a fost sesizat de şase ori cu privire la piesele „Da, mamă“ şi „Cum ne noi“, membrii Consiliului vor decide joi dacă melodiile Deliei încalcă Legislaţia audiovizuală din statul vecin. Dacă se va ajunge la această concluzie, CNA poate cere intrarea în ilegalitate a celor două cântece. Acest lucru presupune difuzarea melodiilor numai după ora 22.00 sau chiar interzicerea lor, până la reintrarea în legalitate.

Piesele Deliei au fost difuzate până acum pe mai multe posturi muzicale de televiziune şi de radio, printre care Music Channel, ZU TV, UTV, MTV România, Kiss FM, Radio 21, Radio Zu, Pro FM şi Europa FM. Single-ul „Da, mamă“ a depăşit paragul de un milion de vizualizări pe Youtube la doar o zi de la lansare, în timp ce „Cum ne noi“ a devenit, în luna iunie, prima piesă în limba română care a depăşit 15 milioane de vizualizări pe aceeaşi platformă online.