(video) Smiley a luat cu asalt studioul Kiss FM și a cântat în premieră piesa „Oarecare”

Smiley
Foto: Smiley la KissFM

Miercuri dimineața, studioul Kiss FM a fost luat cu asalt de Smiley. Aparent cuminte, artistul a lansat mai întâi piesa „Oarecare”, pe care a cântat-o live în exclusivitate la Kiss FM, după care s-a apucat de treabă.

I-a legat pe matinalii de la Kiss și a pus stăpânire pe pagina de Facebook unde a lăsat un mesaj pentru Kissomani: „Dragilor, am pus stăpânire pe pagina de Facebook Kiss FM. Ăștia-s legați și n-au cum să se bage între noi. Ce vreau eu acum de la voi: să compunem o melodie împreună PE LOC! Scrieți un vers la comentarii care să rimeze cu cel anterior postat. Cântăm apoi live și vedem dacă îi mai dezlegăm pe băieți sau nu”, a scris Smiley.

Ce putem să vă spunem e că nebunia lui a ieșit pe cât se poate de amuzantă.

Totodată, artistul a povestit că piesa „Oarecare” a fost lansată la cererea fanilor, după ce o parte din aceasta a fost folosită la o reclamă. Mai mult, noul single va avea și videoclip. „Luni l-am filmat, ieri l-am primit și s-ar putea să apară săptămâna aceasta”, a spus artistul. „Este ceva ce n-ați mai văzut până acum. Eu m-am distrat atât de tare făcând clipul acesta și sper ca oamenii care-l vor vedea să se distreze cel puțin la fel de tare ca mine”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente