Kiss FM este postul de radio numărul 1 pentru tinerii din Chișinău

MACHETA-KISS-Nr-1-639-x-457-px
Foto: PC: Kiss FM

O nouă confirmare a acestui fapt a venit după publicarea celor mai noi rezultate ale Studiului de Audiență Radio. Întreaga echipă Kiss FM le mulțumește celor mai tari ascultători de radio și promite, în continuare, cele mai tari hituri, alături de cele mai bune programe, pe frecvența 100,9 FM.

Potrivit valului de toamnă al studiului de audiență radio, realizat de Agenția XPlane, Kiss FM este cel mai ascultat post de radio la nivel național, pe eșantionul de vârstă 15 – 29 de ani cu 9,2% cota de audiență zilnică. Și în Chișinău, Kiss FM este cel mai ascultat post de radio pe eșantionul 15 – 34 de ani, cu 8,5 % cota de audiență zilnică.

La nivel urban, pe publicul 12 – 40 de ani, Kiss FM devansează Russkoe Radio, Radio Noroc și Retro FM, cu o cotă de audiență de 16,7 % săptămânal. De asemenea, postul de radio Kiss FM are performanțe mari, inclusiv pe audiența săptămânală cu 25% pe publicul țintă de 12 – 29 de ani.

Potrivit studiului, 74% din ascultătorii Kiss FM au vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, iar 62% au venituri medii și peste medii.

Kiss FM continuă să fie, astfel, radioul numărul 1 cu 151 de mii de ascultători pe zi, cu cele mai multe automobile fixate pe frecvența 100,9 FM, cu cele mai tari hituri pentru momentele frumoase petrecute acasă sau relaxante la muncă, cu cea mai tare pagină de Facebook în rândul mass media de la noi, cu 62 de mii de fani în prezent și cu cel mai actualizat site de profil din țară.

Studiul național de audiență radio a fost realizat pe un eșantion de 1.200 de persoane cu o eroare maximă de eșantionare de +/- 1%. Universul – stabilit pe baza unui volum total al populației de 651.260 în Chișinău și 608.505 în alte orașe. Valul de toamnă a audienței radio a fost realizat în luna septembrie, de către Agenția Xplane.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente