Horoscopul pentru iulie 2015: Dragoste, carieră și sănătate

colaj horoscop
Foto: Horoscopul lunii iulie- PC: colaj #diez

Iulie 2015 este o lună în care totul se schimbă de la unu la unu. De aceea trebuie să fim foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pentru a nu avea neplăceri.


Berbec

Dragoste și cuplu: În această lună se pot întâmpla foarte multe lucruri importante în viața intimă a Berbecilor: o nouă iubire, o regăsire, o împăcare, o propunere de căsătorie. Să nu te miri dacă unele situații evoluează altfel decât te-ai fi așteptat!

Carieră și bani: În luna iulie, interesele Berbecilor par să fie orientate mai mult către bani și viața personală, decât către ambiții profesionale și viața publică. Îți urmărești, totuși, obiectivele profesionale, chiar dacă o faci mai discret.

Sănătate: Berbecii sunt într-o condiție fizică vizibil mai bună decât în lunile trecute, iar în ultima decadă din iulie ating chiar un vârf de formă. Este o perioadă excelentă pentru activități energice în aer liber și, în general, pentru mișcare.


Taur

Dragoste și cuplu: În iulie riști să te confrunți cu unele complicații relaționale. Cel mai probabil, complicațiile sunt trecătoare, deci nu este cazul să te îngrijorezi. Pe de altă parte, s-ar putea ca la originea lor să te afli chiar tu: în primul rând, prin inflexibilitate și lipsa de înțelegere, iar în al doilea rând, prin tendința de a critica, reproșa sau riposta în momente nepotrivite.

Carieră și bani: Iulie este o lună activă pentru Tauri, bogată în demersuri și inițiative. Te miști mult, interacționezi cu multă lume, ai tot felul de idei. Comunicarea și informația sunt armele tale de forță în această perioadă. Pe tot parcursul lunii iulie poți să faci bani frumoși, dar ai tendința să îi cheltuiești destul de rapid.

Sănătate: Din punct de vedere fizic, Taurii sunt în parametri satisfăcători în cea mai mare parte a lunii iulie. După 25 iulie, retrogradarea lui Venus ar putea să îți aducă unele neplăceri, să scoată la iveală vreo problemă de sănătate sau să reactiveze o problemă mai veche.


Gemeni

Dragoste și cuplu: Luna iulie îți transmite semnale roz, brodate cu inimioare și amorași. Se poate să întâlnești pe cineva nou sau să reîntâlnești o iubire care părea că a rămas în trecut. Așadar, pentru Gemeni, iulie 2015 înseamnă armonie, vorbe dulci și senzualitate.

Carieră și bani: O lună excelentă pentru a-ți pune în valoare aptitudinile native: inteligența iute și inventivă, darul comunicării, agilitatea trupului și dexteritatea manuală. Iulie este pentru Gemeni și o lună foarte activă în plan financiar: bani mai mulți, investiții mai avantajoase, idei și soluții menite să-ți facă activitatea mai profitabilă.

Sănătate: Ai un moral fabulos! Nimic nu-ți poate altera optimismul, iar simțul umorului face din tine deliciul petrecerilor și al întâlnirilor amicale. În iulie, Gemenii au multă energie fizică, totuși este bine să te ferești de excese și imprudențe, fiindcă nu sunt excluse accidentările și recidivele.

 

Gemeni PC: #diez
Gemeni PC: #diez


Rac

Dragoste și cuplu: E posibil ca în această lună să izbucnească un nou scandal între tine și partener, cel mai probabil sunt teme mai vechi pe care le-ați abordat deja fără succes. Dacă ești singur/-ă, ești mai dornic/-ă decât oricând să schimbi situația și să îți găsești un partener capabil să te distreze pentru început.
Carieră și bani: Va fi o lună foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar, cel mai probabil ți se va mări salariul sau vei primi o sumă de bani neașteptată. Prima parte a lunii vei fi ținut/-ă în tensiune, însă mai apoi vei fi răsplătit/-ă pe merit.

Sănătate: Ai multe de făcut și ești într-o permanentă așteptare, de aceea stresul te va împinge să mănânci mult și nesănătos. Cu toate acestea, nu vei avea probleme de sănătate, cel puțin pentru moment, însă se recomandă mai multă prudență din acest punct de vedere.


Leu

Dragoste și cuplu: Îți dorești din ce în ce mai mult să îți întemeiezi o familie, iar în această perioadă îți pui pe tavă sentimentele în fața partenerului tău. Dacă ai o relație de lungă durată, planurile tale ar putea să îi surâdă și partenerului, însă dacă ești la început, există riscul să fii luat/-ă în râs și poate chiar părăsit/-ă.

Carieră și bani: Nu vei avea parte de schimbări prea mari în sectorul financiar, iar cele care se vor produce vor fi unele pozitive. O oportunitate grozavă te va ajuta să câștigi mai mulți bani, însă îi vei primi în tranșe începând cu ultimele zile ale acestei luni.

Sănătate: În ciuda exuberanței, Leii au o rezistență fizică scăzută în iulie 2015 și există un anumit pericol de neplăceri, mai ales de natură acută, dureroasă, inflamatorie și infecțioasă. Nu sunt excluse o accidentare sau o urgență medicală.


Fecioară

Dragoste și cuplu: Luna aceasta ești înclinat/-ă către aventură și cel mai probabil vei începe o relație interzisă. Încearcă să nu iei decizii impulsive și să nu le faci rău celor din jurul tău. Dacă ești angajat/-ă deja într-o relație, cu siguranță treci printr-o perioadă în care te simți inferior/-oară partenerului, iar acest lucru se va vedea în comportament.

Carieră și bani: Nu o duci rău din punct de vedere financiar, însă nici nu se poate spune că banii te dau afară din casă. Te descurci cu ceea ce ai pentru că ești foarte organizat/-ă și echilibrat/-ă. Felul tău de a fi este foarte apreciat de cei din jur, care nu te vor lăsa la greu dacă va fi cazul.

Sănătate: Tonusul și starea ta psihică vor fi foarte bune în această perioadă, de aceea profită de asta pentru a face cât mai multe lucruri. Rezolvă tot ce ți-a rămas restant și ai grijă ca nimeni și nimic să nu te prost dispună.

 

Fecioară PC: #diez
Fecioară PC: #diez


Balanță

Dragoste și cuplu: Nu va fi o lună bună pentru tine din punct de vedere sentimental, însă cu răbdare vor trece toate. Există o tensiune în creștere în relația pe care o ai și ești tot mai nemulțumit/-ă de viața ta amoroasă.

Carieră și bani: Vei reuși luna aceasta să te descurci mult mai bine cu banii, însă dacă vei câștiga mai mult, ai grijă să îți achiți unele datorii mai vechi. Este foarte important să scapi de ele, altfel situația ți se va îngreuna în viitorul apropiat.

Sănătate: Nu vei avea prea multă energie în această lună, de aceea se recomandă acele activități care îți vor reîncărca bateriile. Încearcă să muncești mai puțin și să faci mai multă mișcare, statul exagerat pe scaun te poate îmbolnăvi destul de grav.


Scorpion

Dragoste și cuplu: Luna aceasta toate merg exact cum ar trebui, așa că nu umbri fericirea găsind mici nemulțumiri inventate. Ai toate șansele să primești o cerere în căsătorie sau chiar să îți oficializezi relația în cel mai scurt timp. Dacă ești singură, un bărbat tocmai potrivit pentru tine îți va capta atenția.

Carieră și bani: Banii nu vor fi o problemă în această lună, însă cel mai probabil va trebui să faci unele investiții dacă vrei să câștigi mai mult. Important este să asculți de sfatul celor cu mai multă experiență și să nu te lași condus/-ă de impulsivitate.

Sănătate: Este foarte important ca în această perioadă să acorzi o mai mare atenție sănătății tale, altfel riști să îți fie rău când ți-e lumea mai dragă. Nu te implica în activități riscante, poți să te accidentezi destul de ușor. Mergi la un control de rutină și dacă ți se descoperă o problemă, ai face bine să nu o neglijezi.


Săgetător

Dragoste și cuplu: Nu te va preocupa prea mult dragostea în această lună. Încearcă să nu te joci cu sentimentele nimănui și stabilește-ți clar ce vrei de la viață! Dacă ești angajat/-ă într-o relație serioasă, cu siguranță vei face reproșuri destul de des și vei fi mai stresant/-ă decât de obicei pentru persoana iubită.

Carieră și bani: Alergi după bani mai mult decât oricând în această perioadă și cel mai probabil doar de acest aspect te vei ocupa. E posibil să îți neglijezi familia și prietenii din această cauză, iar aceștia nu vor fi de acord cu deciziile tale.

Sănătate: Dispoziția ți se schimbă frecvent din cauza volumului mare de muncă, dar și a lipsei de motivație. Încearcă să îți odihnești mintea pentru a putea lua o decizie cu privire la schimbarea stilului tău de viață.

 

Săgetător PC: #diez
Săgetător PC: #diez


Capricorn

Dragoste și cuplu: Vei avea parte de o lună de excepție pe plan sentimental, toate problemele pe care le-ai întâmpinat până acum vor dispărea ca prin minune. Cu toate acestea, e nevoie să depui și tu puțin efort pentru ca lucrurile dintre tine și partener să meargă bine.

Carieră și bani: E o perioadă bună pentru a face investiții, însă asta nu înseamnă că te vei bucura și de rezultate atât de rapid. Încearcă să ai mai multă răbdare și să nu forțezi lucrurile la locul de muncă.

Sănătate: Luna aceasta vine cu unele rezolvări pentru problemele tale mai vechi legate de sănătate. Nu te speria dacă încă te mai simți rău din când în când, tratamentele pe care le-ai făcut își spun cuvântul. Ai grijă să ai un stil de viață mult mai sănătos de acum înainte.


Vărsător

Dragoste și cuplu: Va exista o atmosferă plăcută între tine și partenerul tău luna aceasta, așa că ai face bine să nu strici nimic. O neplăcere poate să apară la sfârșitul acestei perioade și să nu depindă neapărat de tine.

Carieră și bani: Vei avea oportunități grozave de a-ți rotunji veniturile în această perioadă, de aceea trebuie să profiți la maxim de ele. Orice colaborare ori investiție va avea succes, însă trebuie să știi cum să acționezi și cât să te implici.

Sănătate: E posibil ca o răceală să te pună la pământ în această perioadă, însă o poți preveni. Ai grijă mai ales dacă pleci în concediu, iar mediul se schimbă și își spune cuvântul.

 

Vărsător PC: #diez
Vărsător PC: #diez


Pești

Dragoste și cuplu: Ești foarte șarmant/-ă în această perioadă și poți cuceri pe oricine fără prea mari eforturi. Dacă ești angajat într-o relație, e posibil să îți dorești mai multă acțiune și să îți îndrepți atenția către altcineva.

Carieră și bani: Îți merge foarte bine din punct de vedere financiar în această perioadă, cel mai probabil vei primi o moștenire sau un bonus la locul de muncă.

Sănătate: Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă nici nu se poate spune că o duci excelent. Este important să nu te neglijezi și să respecți un program strict de somn.

Silvia Dalnițchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente