Horoscop politic: Ce le rezervă astrele pentru Chirtoacă și Greceanîi în următoarea săptămână

2
Foto: Sunt oare compatibili Dorin Chirtoacă și Zinadia Greceanîi cu Chișinăul?, PC: Colaj #diez

Întrucât astăzi este turul doi al alegerilor, echipa #diez încearcă să destindă un pic atmosfera acestei duminici, vorbind un pic despre ce prezic astrele pentru lei și vărsători. De ce anume aceste zodii? Candidații de astăzi la Chișinău, Dorin Chirtoacă și Zinaida Greaceanîi, corespund acestor zodii.

Zinaida Greaceanîi
Zinaida Greaceanîi

Zinaida Greaceanîi s-a născut la 7 februarie 1956, respectiv în zodia vărsătorului și în anul maimuței. Potrivit eastrolog.ro, cuadratura Lunii cu Jupiter ar putea predispune la conflicte sentimentale și sociale. Iată de ce, trebuie evitate discuțiile contradictorii cu persoane mai în vârstă. Acvaria menționează că e timpul de rupt corzile care tot îl trag pe nativul acestei zodii înapoi în trecut. Vărsătorul astăzi se simte atașat de evenimentele de odinioară, de parcă și-ar extrage licoarea vieții din acele vremuri, deși au trecut demult și nu mai au nici un rol în activitățile pe care le face acum. Lecțiile din trecut trebuie învățate, temele făcute cu rigoare, însă nu are nici un rost să care după sine trecutul. E timpul ca vărsătorul să se elibereze de sutele de fire care conectează prezentul cu evenimentele anterioare.

În săptămâna 29 iunie – 5 iulie, vărsătorul trebuie să-și recunoască nevoile emoționale și nu trebuie să refuze apropierea afectivă după care tânjește. Altfel, săptămâna ce vine va fi tare incomodă. astrodex menționează că va fi o perioadă lucrativă. Competiția neloială poate fi simțitor mai acerbă, manifestându-se prin faptul că unii colegi de serviciu nu sunt dispuși spre o colaborare eficientă. Iată de ce, vărsătorul nu trebuie să depindă de ajutorul nimănui.

 

imageedit_1_4091102018
Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă este născut la 9 august 1978, respectiv în zodia leului și în anul calului. Astăzi, leii sunt foarte optimiști, veseli și fericiți, încât unii ar putea spune despre el că este de-a dreptul un visător naiv care iubește întreaga lume. Acvaria accentuează că așa este un adevărat leu! El nu se supără pe nimeni, oferă iubire necondiționată, prietenie, ajutor, fără ca să aștepte ceva în răspuns. Deși, potrivit eastrolog.ro, de dimineață el simte o stare de confuzie, aceasta este trecătoare și nu are rost ca leul să-și facă griji. Atitudinea nevinovată și spiritul altruist îl face pe acesta să se sacrifice conștient, întrucât așa vărsătorul devine fericit. Nativul zodiei astăzi nu este nici egoist, nici invidios, nici distant sau indiferent. El își deschide larg brațele, ușile, portofelul, cu scopul de a salva pe cineva. Gratis.

În săptămâna 29 iunie – 5 iulie, astrodex îl îndeamnă pe leu să aibă grijă de sănătatea sa și să facă regulat exerciții, întrucât unele dureri ar putea da peste cap programul său social și profesional. La capitolul carieră, leul trebuie să se focuseze pe ce are de făcut. El trebuie să-și exercite cu grijă și cu un simț al răspunderii sarcinile profesionale, stând departe de intrigile de la locul de muncă și de dramele colegilor de serviciu care-i pot distrage atenția.

 

Chișinău
Chișinău

Compatibilitatea dintre zodii și Chișinău

Chișinăul a fost pentru prima dată menționat în anul 1436 la data de 17 iulie. Respectiv, zodia orașului este rac. Iată care ar fi compatibilitatea orașului cu potențialii primari:

 

 

Rac și Vărsător

Potrivit eastrolog.ro, nativii acestei zodii sunt într-atât de diferiți, încât doar cu multe eforturi, mai ales din partea racului, acestora le va reuși să facă relația să meargă. Vărsătorul este un semn al Aerului, iar racul – al Apei – două elemente care nu prea stau mult timp împreună.

Vărsătorul este orientat spre cercetare și tehnologie, o persoană ce se ghidează după rațiune. Racul se ghidează după intuiție și sentimente. Astfel, reacțiile dintre cei doi pot fi extrem de diferite în situații asemănătoare. Vărsătorul este un semn misterios, care nu înțelege instinctele racului. Racul, încercând să înțeleagă ce se întâmplă în sufletul vărsătorului, va avea mereu impresia că undeva este o barieră invizibilă de care nu poate trece.

 

Rac și Leu

Relația dintre rac și leu uneori merge, alteori nu prea, însă momentele în care totul merge bine au o tendință ciudată de a se transforma aproape întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, în momente în care totul iese aiurea.

Leul, cu inima sa largă, este capabil să uite de capriciile omniprezente ale racului. Dacă leul va domina relația și racul îl va lăuda corespunzător și destul de des, sunt mari șanse ca relația să fie una frumoasă. Mai ales dacă racul își stăpânește gelozia și răbufnirile emoționale. Problema este cât timp va dura.

 

Leu și Vărsător

Relația dintre aceștia doi poate fi caracterizată prin câteva cuvinte – sau e prea bine, sau e prea rău. Vărsătorul are tendința să critice totul în jur, astfel încât poate răni ușor eul leului. Din cauza că adesea stă la picioarele tronului pe care șade leul, nu-i place să admită faptul acesta, deși cunoaște bine să leul simte nevoia să domine.

Chișinău, tu pe cine alegi?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente