(foto) Ce poartă studenții de la USM în geantă

8
Foto: Ce poartă studenții de la USM în geantă

Studenții păstrează în gențile sale tot felul de lucruri ciudate. Niciodată nu poți ști ce va scoate în următorul moment o femeie din geanta sa.

Spune-mi ce ai în geantă și eu îți voi zice cine ești. Deseori, ele sunt pline cu de toate, iar amalgamul lucrurilor ce pot fi găsite aici îl poate uimi, chiar și pe proprietar.

Se face haz de necaz pe seama conținutului unei genți de damă, or aceasta e o mini Narnia. În popor se zvonește că o femeie care a nimerit pe o insulă nepopulată, poate supraviețui o lună întreagă, având la îndemână doar o mică poșetă. Ba mai mult, în fiecare zi poate să câștige aici un concurs de frumusețe.

Studenții sunt acele persoane care, pe lângă carnetul de note sau cel de student, trebuie să aibă în geantă chestii utile, destinate procesului educațional. În pofida acestui fapt, realitatea pare a fi alta. Astfel, majoritatea fetelor dețin un mini magazin de produse cosmetice în geantă – rujuri, rimeluri, produse contraceptive, ba chiar și tacâmuri, dar mai puțin caiete sau cărți.

Dacă „ele” au o grămadă de nimicuri, bărbații preferă să umble cu mâinile-n vânt, iar cele 2 caiete, preferă să le pună la brâu.

 

10
Proprietar: Egor Protopop. Nu e neapărat să ai o geantă, caietele pot fi purtate și la brâu

 

1
Proprietar: Veronica Zubcu. O combinație perfectă între un aparat vechi de fotografiat și niște tacâmuri. Cu lingura mânânci iaurtul, dar furculiță pentru ce? Enigmă.

 

2
Proprietar: Victoria Brașoveanu. O femeie trebuie să fie frumoasă mereu, iată de ce produsele cosmetice sunt obligatorii.

 

3
Proprietar: Marina Rahmistriuc. După conținutul genții, poți înțelege că acestă persoană este șef al grupei.

 

4
Proprietar: Cristina Bâtca. Unul dintre cele mai neobișnuite lucruri regăsite într-o geantă de femeie e o jucărie de pluș.

 

5
Proprietar: Iulia Buludov. Setul de lucruri a unui student tipic: ochelari, pix, carnet.

 

6
Proprietar: Sofia Ionașco. E bine că tinerii se gândesc cum să-și protejeze sănătatea intimă

 

7
Proprietar: Elena Mărjineanu. Cărți, caiete, pixuri… student bine educat.

 

8
Proprietar: Melman Olga. Tehnologiile par a simplifica activitatea didactică, dar buzișoarele trebuie să fie neapărat vopsite.

 

9
Proprietar: Marina Chiru. Viața independentă pare a fi foarte dificilă. Facturi și pastile, dificil.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente