Atacurile cibernetice asupra Sony au adus pagube de milioane

A logo of Sony Corp is seen outside its showroom in Tokyo
Foto: Sony a anunțat pierderile în urma atacurilor cibernetice din 2014, PC: androidheadlines.com

Corporația Sony a declarat că pagubele aduse în urma atacurilor cibernetice din decembrie 2014 au fost de câteva milioane de dolari SUA.

Atacurile au fost făcute asupra subdiviziunii Sony Pictures, iar oficialii SUA au învinuit Coreea de Nord de aceste acțiuni. În decembrie 2014, în urma atacului asupra serverelor din Hollywood, au fost puse în online documente serioase, pagubele recente fiind calculate la o sumă de 15 milioane de dolari, anunță Mashable.

Gigantul de electronice și entertainment a amânat anunțul de publicare a câștigurilor pentru lunile octombrie – decembrie, întrucât atacul cibernetic a afectat abilitatea acestuia de a compila rezultatele complete în timp.

Sony a lansat alte previziuni până la finalizarea din martie a anului fiscal și a afirmat că veniturile vor fi mai mari prin vânzările de PlayStation 4 și alte dispozitive și servicii în rețea.

De asemenea, compania prevede pierderi de circa 1,4 miliarde de dolari până la finalizarea anului fiscal. Astfel, compania se află într-un proces major de restructurare și se așteaptă ca noii directori executivi să ajute la consolidarea companiei după pierderile de anul trecut. De asemenea, compania și-a vândut proiectul Vaio, iar acum va repartiza diviziunea sa TV pentru a conduce pe deplin un nou subsidiar în domeniul dat.

Sony a afirmat că vânzările mari ale PlayStation 4, veniturile înalte de la serviciile în rețea, vânzările robuste ale dispozitivelor și o mică îmbunătățire a afacerilor serviciilor financiare vor ajuta la depășirea declinului în businessul telefoniei mobile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente