Naționala U-21 de fotbal a Moldovei va participa la Cupa CSI 2015

m24_03
Foto: „11”-le de start a naționalei de tineret în meciul disputat împotriva Tadjikistanului, 30.01.2014. PC: <a href="http://com-cup.com/images/XXII_ComCup_2014/Photos/m24/m24_03.jpg" target="_blank">com-cup.com</a>

Naționala de tineret a Moldovei va participa la „Cupa Comunității” 2015, ce se va desfășura în perioada 16 – 25 ianuarie curent, la Sankt Petersburg, Federația Rusă.

Moldova va juca în cadrul grupei B, alături de naționalele de tineret (fotbaliști născuți în 1994 sau mai recent) ale Kârgâzstanului, Letoniei și Rusiei:

16 ianuarie: Moldova – Kârgâzstan, ora 11:00
18 ianuarie: Rusia – Moldova, ora 18:00
19 ianuarie: Moldova – Letonia, ora 15:30

În celelalte două grupe se vor întâlni următoarele echipe:

Grupa A: Belarus, Turkmenistan, Estonia, Finlanda

Grupa C: Africa de Sud, Lituania, Tadjikistan, Kazahstan

În sferturile de finală ale competiției vor accede ocupantele primelor trei echipe din fiecare grupă, după disputarea celor trei etape a fazei grupelor.

În ediția precedentă a Cupei CSI, naționala U-21 a Moldovei s-a clasat pe locul 10, după ce a ocupat ultimul loc în grupă, iar campioană a devenit selecționata de tineret a Ucrainei.

A XXIII-a ediție a turneului internațional „Cupa Comunității” este susținută de FIFA și UEFA și CSI (Comunitatea Statelor Independente).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente