(foto) Ministrul Tehnologiilor Informaționale participă la Congresul Telefoniei Mobile

Screenshot_3
Foto: Pavel Filip la Barcelona, PC: mtic.gov.md

Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, participă la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile desfășurat la Barcelona.

În acest an, Programul ministerial oferă participarea la Mobile World Summit, care analizează oportunitățile și provocările tehnologiilor mobile pe toate piețele și Government Mobile Forum, care analizează problemele specifice de reglementare.

Tema conferinței din acest an este „Opțiuni de politică pentru investiții durabile în rețele” și reflectă presiunea din sectorul de telefonie mobilă, precum și importanța politicilor de reglementare, care încurajează încrederea investitorilor.

Programul ministerial este piatra de temelie a programului guvernamental GSMA și se concentrează pe dezbaterea și schimbul de cunoștințe a puterii revoluționare de telefonie mobilă. Programul se adresează reprezentanților Guvernelor și conducătorilor din industrie și se concentrează pe probleme majore de impact, actuale și viitoare, pentru sectorul de telefonie mobilă.

Programul Summit-ului cuprinde prezentări importante, interviuri și discuții care se concentrează pe relația dintre inovare, investiții și reglementare întru stimularea economiei globale. Important, întâlnirea este proiectată pentru a oferi tuturor participanților posibilitatea de a împărtăși perspectivele lor și de a stabili o colaborare solidă pentru viitor.

Pavel Filip la la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile, PC: mtic.gov.md
Pavel Filip la la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile, PC: mtic.gov.md
Tema conferinței din acest an este "Opțiuni de politică pentru investiții durabile în rețele" , PC: mtic.gov.md
Tema conferinței din acest an este „Opțiuni de politică pentru investiții durabile în rețele” , PC: mtic.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente