(foto) Cele mai prost îmbrăcate vedete în 2013

wewe
Foto: Laetitia Casta, Gwyneth Paltrow,Amanda Peet desemnate unele din cele mai prost imbrăcate vedete PC: elle.ro

La sfârșit de 2013 revedem cele mai nereușite ținute purtate pe covorul roșu.

#1 Zosia Mamet, într-o ținuta Honor
Rochia Honor făcută la comandă pentru Gala Emmy s-a dovedit una dintre cele mai triste alegeri pe care le-am văzut vreodată. Cel puțin Zosia a zâmbit atunci când a fost fotografiată, dar se știe că un zâmbet nu e suficient ca să salveze o rochie dezastruoasă.

Zosia Mamet, în ținută Honor, făcută pe comandă PC:elle.ro
Zosia Mamet, în ținută Honor, făcută pe comandă PC: elle.ro

#2 Lena Dunham, într-o tinută Prada
Lena a ales o rochie Prada pentru ceremonia Emmy de anul acesta şi, oricât ne-am bucura că merge împotriva curentului cu alegerile ei şi că nu ţine morţiş să fie o femeie sexy, nu ne place că rochia ei seamănă mai tare cu un cort decât cu ceea ce este.

Lena Dunham poartă Prada PC:elle.ro
Lena Dunham poartă Prada PC: elle.ro

#3 Laetitia Casta, într-o ţinută Dior
Nu avem nimic împotriva rochiei Dior Couture pe care Laetitia a purtat-o la Cannes anul acesta, dar bolero-ul din pene aurii pe care l-a purtat deasupra rochiei a distrus toată ţinuta. Sau, dacă vreţi, a făcut-o de neuitat, dar nu în sensul în care bănuim că şi-ar fi dorit actriţă să fie.

Laetitia Casta poartă Dior PC:elle.ro
Laetitia Casta poartă Dior PC: elle.ro

#4 Kim Kardashian, într-o ţinută Givenchy
Riccardo Tisci este unul dintre designerii noştri preferaţi, aşa că trebuie să mărturisim că ne-am supărat un pic pe el atunci când a îmbrăcat-o pe Kim Kardashian pentru gala Met. Ne-a amuzat, totuşi, un pic, faptul ca vedetă foarte însărcinată nu a arătat prea bine în imprimeul floral ales de Tisci.

Kim Kardashian în Givenchy PC:elle.ro
Kim Kardashian în Givenchy PC: elle.ro

#5 Julianne Hough, într-o ţinută Jenny Packham

Julianne a apărut pe covorul roşu de la premiile Emmy într-o rochie transparentă şi verzuie semnată Jenny Packham care îi dezvelea decolteul, picioarele, şi practic orice altceva în afară de lenjeria plasată strategic. Doar că nu ne-a deranjat nuditatea, de data aceasta, ci asemănarea rochiei cu una de mireasă atacată de mucegai după ce a petrecut prea mult timp într-o debara.

Julianne Hough, poartă Jenny Packham PC:elle.ro
Julianne Hough, poartă Jenny Packham PC: elle.ro

#6 Jennifer Lopez, într-o ţinută Anthony Vaccarello
Dacă Angelina Jolie a trebuit să depună ceva eforturi ca să îşi arate un picior la Oscarurile de anul trecut, Jennifer Lopez a ales o rochie pe care a trebuit să şi-o lipească de piciorul dezgolit ca să nu rămână prea expusă în faţa camerelor, la premiile Grammy. Numai că nu ne putem supăra pe ea prea tare pentru acest lucru – până la urmă, Jennifer e una dintre puţinele vedete care poartă cu aplomb orice pune pe ea.

Jennifer Lope poartă Anthony Vaccarello PC:elle.ro
Jennifer Lope poartă Anthony Vaccarello PC: elle.ro

#7 Jaimie Alexander, într-o ţinută Azzaro Couture
La premiera Thor: The Dark World, Jaimie Alexander a venit îmbrăcată în ceea ce opinia publică internaţională a definit drept un ciorap. Rochia Azzaro nu a lăsat loc imaginaţiei şi, după ce actriţa a declarat în emisiunea lui Jay Leno că a folosit adeziv pentru peruci ca să o ţină în loc, nici că vrem să aflăm mai multe detalii.

Jaimie Alexander, într-o ţinută Azzaro Couture PC:elle.ro
Jaimie Alexander, într-o ţinută Azzaro Couture PC: elle.ro

#8 Erin Wasson, într-o ţinută Alexandre Vauthier Couture
Când a apărut la VMA’s îmbrăcată în Alexandre Vauthier, am fi jurat că Erin Wasson s-ar fi descurcat mai bine cu orice altceva ar fi ales. De data asta, însă, nu ne-am putut abţine să ne întrebăm unde îi este, de fapt, rochia. Voalul transparent nu poate purta, cu siguranţă, numele de rochie.

Erin Wasson  poartă Alexandre Vauthier Couture PC:elle.ro
Erin Wasson poartă Alexandre Vauthier Couture PC: elle.ro

#9 Anne Hathaway, într-o ţinută Prada
Anne Hathaway a plecat acasă cu un Oscar, dar a câştigat şi renumele de cea mai prost îmbrăcată actriţă la ceremonia din 2013. După gală, a ieşit la iveală faptul ca Anne a renunţat la o rochie Valentino pentru că semăna prea tare cu alegerea Amandei Seyfried pentru aceeaşi seară. Aşa se face ca premianta noastră a trebuit să se consoleze, pentru criticile primite, cu un trofeu, ceea ce nu e rău deloc.

Anne Hathaway, într-o ţinută Prada   PC:elle.ro
Anne Hathaway, într-o ţinută Prada PC: elle.ro

#10 Anna Camp, într-o ţinută Pucci
Rochia Pucci pe care starul din True Blood a purtat-o la Teen Choice Awards avea de toate: era scurtă, decupată, avea dantelă şi sclipici, toate ingredientele care, amestecate mai cu măsură, i-ar fi putut asigura un succes. Nu a fost să fie, poate data viitoare.

Anna Cîmp, într-o ţinută Pucci  PC:elle.ro
Anna Camp, într-o ţinută Pucci PC: elle.ro

#11 Cate Blanchett, într-o ţinută Dior
Este una dintre vedetele care, fără urmă de îndoială, ştie să poarte cel mai bine orice ar alege să pună pe ea. Doar că această rochie Dior în care a defilat la Deauville Film Festival ne-a adus prea tare aminte de o păturică croşetată de una dintre mătuşile noastre. Şi, deşi Cate a strălucit în ea, tot nu putem spune că a fost cea mai inspirată alegere.

Cîte Blanchett, într-o ţinută Dior PC:elle.ro
Cate Blanchett, într-o ţinută Dior PC: elle.ro

Sursa: Elle.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente