Mesajul de Crăciun al reginei Regatului Unit al Marii Britanii

The-Queen-Elizabeth-II
Foto: Regina Elisabetha a II-a a Regatului Marii Britanii PC: mymzone.com

Regina Elisabeta a II-a s-a lăsat cuprinsă de emoție în tradiționalul său mesaj de Crăciun. Ea a recunoscut că „bucuria” pe care a simțit-o la nașterea strănepotului său, prințul George a fost cea mai marcantă din acest an.

„Așa cum știu mulți dintre voi, venirea pe lume a unui prunc este un prilej pentru a vedea viitorul cu bucurie și speranță reînnoită”, a declarat Regina, în vârstă de 87 de ani, îmbrăcată într-o rochie galbenă asortată cu un colier de perle. „Pentru proaspeții părinți, viața nu va mai fi niciodată la fel”, a adăugat ea în acest mesaj televizat înregistrat la începutul lunii decembrie la palatul Buckingham, reședința sa londoneză.

Botezul în octombrie al prințului George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, ”a fost un moment de bucurie care a permis reunirea a patru generații” ale familiei, a adăugat regina Elisabeta a II-a, având alături o fotografie în care ea este înconjurată, în ziua ceremoniei, de cele trei generații de viitori monarhi: fiul său Charles, nepotul său William și strănepotul său.

Sursa: Agerpres

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente