(foto) Cele mai bune și cele mai rele ținute de la AMA

ku-xlarge (20)

Orice eveniment monden este o ocazie perfectă pentru designeri și celebrități deopotrivă, de a șoca sau ba, pentru a încânta publicul sau a ajunge pe lista celor mai rele ținute. Jezebel a analizat cele mai bune și rele ținute de la AMA.

Evenimentul AMA (American Music Awards) a adunat pe covorul roșu ținute splendide și aranjate cu mult gust sau, așa cum le stă bine unor excentrici de la Hollywood, look-uri care au ridicat sprâncenele și au lăsat semne de întrebare.

Începem cu R.Kelly care era îmbrăcat într-o fustă din piele. Un fel de kilt – gangster style. Iar prietenul interpretei J.Lo, Casper Smart a purtat un costum asortat cu o pereche de ochelari cu ramă din corn, ceea ce i-a transformat look-ul într-unul precaut.

ku-xlarge

 

Ținutele lor: 2 ChainzMaksim Chmerkovskiy, Dave Grohl cu Jordyn Blum nu au surprins pe nimeni. La fel ca Smart aceștia au jucat prudent.

ku-xlarge (1)

 

Toți acești flăcăi din showbiz au ales cam același stil: jachete și pantaloni înguști. Jesse McCartneyTrevor JacksonTyga și Nathan Fillion au ales ținutele care a doua zi nu-i vor aduce pe paginile cancan.

ku-xlarge (2)

 

”Dacă suntem o formație, asta trebuie să se reflecte și în ținutele noastre!” sau gândit cei de la Fall Out Boy și au îmbrăcat blugi negri. Cei mai tinerei de la One Direction au urmat exemplul celor mai cu experiență și au asortat ținutele cu negru și gri.

ku-xlarge (3)
Trupa Fall Out Boy în blugi negri.
ku-xlarge (4)
Trupa One Direction asortată toată în negru și gri.

E timpul să trecem la doamne, domnișoare și domnițe, deși analizând nivelul de sexy din ținutele lor e greu să spui cine și din ce categorie face parte. Prima pe listă bineînțeles este Lady Godivga, care a ajuns la eveniment urcată pe cal, îmbrăcată în rochia semnată de Versace, pe care Gaga o promovează în noua campanie publicitară.

ku-xlarge (5)

ku-xlarge (6)

 

Cele care probabil încă mai visează la vară și fructe tropicale sunt Jennifer Hudson și Sarah Silverman. Acestea au ales nuanțe citrus pentru ținutele lor.

ku-xlarge (7)

 

Rocsi Diaz și Jenna Ushkowitz, de asemenea au ales nuanțe vii pentru rochiile lor și nu au dat greș.

ku-xlarge (8)

 

Kelly Osbourne a hotărât să fie mai strălucitoare ca niciodată, într-o rochie argintie și în păr cu accesorii aurii. Deși criticii nu au spus un ”da” ferm pentru rochia semnată de Rami Al Ali.

ku-xlarge (9)

 

Și mai mult ”strălucitor” pe covorul roșu a adus și vedeta evenimentelui: Taylor Swift, încălațată în ceea ce a mai rămas de la dansatoarele Solid Gold. Rochia de la Julian McDonald nu a salvat situația.

ku-xlarge (10)

 

Ciara poate a vrut să impresioneze pe toată lumea la capitolul rochie prin care poți să vezi aproape tot, dar la câtă goliciune se vede pe covorul roșu, nimeni nu a băgat-o în seamă.

ku-xlarge (11)O ținută reușită, romantică a avut Kate Perry. Chiar dacă interpreta a fost asaltată cu critici la adresa evoluției ei pe scene, în calitate de geisha, nimeni nu a putut rezista clutch-ului în formă de carte, semnată de Olympia Le-Tan, rochiei vintage cu buline și flori brodate.

ku-xlarge (12)

 

Spune ”da!” părului și accesoriilor lui Ke$ha și spune ”nu!” rochiei pe care a purtat-o în seara AMA.

ku-xlarge (13)

ku-xlarge (14)

 

Minunata ”reuniune” TLC, a fost umbrită puțin de dorința Lil’ Mamei de a atrage atenția cu detaliile verzi. Chiar dacă nu au apărut recent în public Chilli și T-Boz au arătat mult mai bine.

ku-xlarge (15)

 

Iar acum să trecem la partea spumoasă a serii și vedetele care au ales tradiționalele ținute de un alb imaculat. Christina Aguilera: o rochie de la Maria Lucia Hohan, un machiaj și coafură inspirată de la Marilyn Monroe și o adevărată divă pășește pe covorul roșu. Următoarea este Nicole Richie care știe exact cum să etaleze o rpchie semnată de  Emilio Pucci. Și nu în ultimul rând mult îndrăgita Miley Cirus! Care surprinzător (sau poate pentru că era cu tata la eveniment) această nu a mai îmbrăcat nimic extravagant și vulgar, doar un costum Versace, la care parcă se cereau buze roșii, dar să nu fim prea pretențioși!

ku-xlarge (16)
Christina Aguilera într-o rochie de la Maria Lucia Hohan.

 

ku-xlarge (17)
Nicole Richie într-o rochie de la Emilio Pucci.

 

ku-xlarge (18)
Miley Cirus într-un costum de la Versace.
ku-xlarge (19)
Miley Cirus împreună cu tatăl ei la seara AMA.

Sursa: jezebel

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente