Top știri din 26 noiembrie

mareaunire
Foto: ROM propune Marea Unire Digitală

Unire digitală de 1 decembrie, în ziua când în Piaţa Marii Adunări Naţionale se va inaugura bradul instalat azi. Redescoperă Bucovina, află despre noua trupă LabbaTrissta și planifică o vacanță în Peru citind cele mai importante și populare știri de pe #diez din 26 noiembrie 2013.

#1. Pe 1 decembrie se va realiza Marea Unire digitală între Moldova și România

Compania de ciocolate ROM mereu a surprins prin campaniile sale inedite, de data asta, pe 1 decembrie, ROM propune ca toți din România și Moldova să participe la Marea Unire digitală.

#2. Bradul de Crăciun a fost instalat în centrul Chișinăului

Municipalitatea a instalat astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale bradul cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

#3. În premieră la Chișinău, se va juca spectacolul documentar SEVEN

În data de 27 noiembrie, la Chișinău va fi prezentat în premieră spectacolul documentar SEVEN, inspirat din interviurile cu șapte femei curajoase din întreaga lume.

#4. Redescoperă Bucovina: Cetatea Hotin, a şaptea minune a Ucrainei

Cetatea este o importantă atracție turistică a Ucrainei, Cetatea Hotin este o cetate localizată pe malul abrupt al râului Nistru înconjurată de o culme de dealuri în orașul Hotin din regiunea Cernăuți.

#5. La concertul de lansare LabbaTrissta a făcut un adevărat show psihedelic

În data de 23 noiembrie, sâmbăta, noua trupă – LabbaTrissta, în frunte cu artistul Ronin Terrente, a dat concertul de lansare în Art Labyrinth, de la Muzeul Zemstvei.

#6. Taylor Swift și Justin Timberlake iau marele premii la AMA 2013

Au fost aleși artiștii anului 2013 la American Music Awards. Taylor Swift și Justin Timberlake s-au dovedit a fi cei mai favoriți artiști, plecând acasă cu cele mai multe premii.

#7. La UTM a fost inaugurată o sală de calculatoare cu acces nonstop pentru studenți

Campusul Universității Tehnice din Moldova a fost dotat astăzi, 26 noiembrie, cu 50 de computere, în cadrul asistenței oferite de China pentru țara noastră, în valoare totală de 17,2 milioane de lei.

#8. Un local din Madrid luminat de un singur felinar

Țările care au o concurență acerbă când vine vorba de localuri, au parte de designeri tare creativi. O echipă de tineri au decorat fațada unui local folosind doar vopsea și lipici. Vezi aici rezultatele.

#9. Moldovenii vor călători în Peru fără viză

Cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de viză turistică pentru a călători în Peru. Informația în cauză a fost confirmată pentru portalul viza.md de către Ambasada Republicii Peru la București.

#10. Tinerii de la UITe au dansat pentru a saluta chișinăuienii

Uniunea Internațională a Tineretului din Moldova (UITe) a organizat un flashmob dedicat Zilei Mondiale a Salutului, joi, 21 noiembrie, într-un centru comercial din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente