Dirk Schuebel mulțumește presei din Moldova

658x0_Dirk_Schuebel1-624×458
Foto: Dirk Schuebel încheie mandatul pe data de 31 august PC: #diez.md

Mandatul lui Dirk Schuebel, Ambasadorul UE în R. Moldova, şeful Delegaţiei UE în R. Moldova, care a început în noiembrie 2009, se încheie pe 31 august 2013. El a transmis un mesaj RM.

“Ţin să mulţumesc presei din R. Moldova pentru interesul continuu faţă de evenimentele care au marcat colaborarea dintre UE şi R. Moldova. Abordarea obiectivă şi profesionistă a tuturor aspectelor legate de UE – MD a contribuit, în primul rând, la informarea corectă a cetăţenilor ţării privind dinamica relaţiilor dintre UE şi Republica Moldova, precum şi priorităţile de colaborare. Presa din R. Moldova a progresat semnificativ în ultimii ani şi-mi exprim ferma convingere că va rămâne unul dintre principalii actori în informarea societăţii şi formarea opiniei publice a ţării.”, a declarat ES Dirk Schuebel, Ambasador, Şeful Delegaţiei UE în Moldova.

#diez se angajează să urmăreasca și în continuare noutățile Uniunii Europene și mersul integrării europene a Republicii Moldova.

Noul Ambasador, dl. Pirkka Tapiola, care a fost numit în funcţia de şef al Delegaţiei UE în R. Moldova în aprilie 2013, îşi va începe mandatul în septembrie 2013.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente