11 medalii de bronz și două de argint. Cine sunt sportivii moldoveni care ne-au reprezentat la Campionat European de Qwan Ki Do

438085942_898238175439776_129660030057024226_n
Foto: Qwan Ki Do Moldova

În perioada 26-28 aprilie 2024 practicanții de Qwan Ki Do din Republica Moldova au participat la cel de-al 6-lea Campionat European de Qwan Ki Do pentru copii și juniori, care s-a desfășurat în orașul Châlons en Champagne din Franța.

În cadrul competiției, sportivii din Moldova au concurat la mai multe probe individuale și în grup, inclusiv lupte (Giao Dau), obținând două medalii de argint și 11 medalii de bronz. Concomitent, sportivii noștri au reprezentat țara noastră și în cadrul unei demonstrații de Qwan Ki Do prezentate de echipa internațională.

La Campionat, Moldova a fost reprezentată de: Armașu Sofia , Spânu Laura , Iliev Francesca , Țiu Emilia, Buga Gloria, Cotorobai Nikita, Loghin Victor, Fiodorov Marius, Buga Mark, Tiu Sofia, Ciochina Daniel, Ciochina Victor, Damian Gleb, Oglinda Bogdan, Stepanov Sebastian, Corcevoi Damir, Plămădeală Matei, Ganceriuc Anisia, Costru Tiberiu și Drahnea Alexandru.

Evenimentul a găzduit circa 500 de participanți din țări precum: Franța, Italia, Belgia, Ungaria, Danemarca, Elveția, Anglia sau Irlanda.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente