(video) Ion Ceban și-a exprimat votul: „Oamenii trebuie să aleagă un viitor primar care nu se va ocupa cu ideologii sau politică”

ceban

Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, și-a exprimat votul. Acesta și-a exercitat dreptul de vot la secția de votare nr. 1/096 de pe strada Ion Pelivan 22.

Ion Ceban a venit la vot împreună cu toată familia sa. El a felicitat creștinii cu sărbătoarea Sf. Constantin și Elena și a îndemnat locuitorii Capitalei să iasă la vot.

„Am venit să votăm cu copii pentru că trebuie deprinși de mici să facă acest exercițiu democratic. În toți anii de mandat al primarilor nu s-au condus după raționamente care să îmbunătățească orașul. Oamenii trebuie să aleagă un viitor primar care nu se va ocupa de ideologii, politici sau alte nuanțe care nu au treabă cu administrarea orașului”, a declarat Ceban.

El a îndemnat chișinăuienii să iasă la vot deoarece „Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să ieși la vot, schimbările vin de la participare.”

Reamintim că, în urma alegerilor locale din 20 mai, Ion Ceban a ieșit în turul doi împreună cu Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente