(video) Andrei Năstase, întâmpinat cu urale la sediul partidului. Primele declarații

nastase11

Atmosferă de sărbătoare la sediul PPDA, după ce victoria lui Andrei Năstase a fost confirmată în urma anunțării rezultatelor preliminare ale alegerilor de astăzi. Noul primar general al Capitalei face primele declarații.

„Primul sentiment este mândrie pentru orașul nostru și locuitorii noștri. Au venit telefoane din toate colțurile Republicii Moldova și din România”, a spus Năstase în primele clipe în care a ajuns la sediul partidului.

„Vă mulțumesc în numele echipei PPDA, echipei PAS, echipei unite a PLDM și a societății civile, o echipă care a dovedit că a avut un obiectiv comun care a câștigat în fața unui binom și care deja nici nu mai ascunde că acționează în mod unit. Am obținut o victorie importantă, iar cel mai important e că această victorie am obținut-o împreună prin ieșirea masivă la vot. Aș vrea în acest moment să le mulțumesc tuturor celor care au decis să iasă astăzi la vot. Mulțumesc că ne-au acordat credit și au votat în majoritate cu candidatul comun al forțelor pro europene, anti-oligarhice. Le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul la această victorie. Este o victorie importantă atât pentru Chișinău, cât și pentru întreaga țară. N-am să încetez să le mulțumesc și partenerilor din Partidul Popular European. Ar trebui să trec în revistă foarte multă lume din toată țara. Mă închin până la pământ, pentru că doar datorită forțelor bune ale acestei societăți am reușit acest rezultat. Este un nou început, am pus astăzi bazele a unei alianțe solide pro-europene.

Avem nevoie acum să creăm o echipă foarte bună la Primărie. Trebuie să ne preocupe listele viitoare, așa încât să ne consolidăm și pentru alegerile parlamentare.”

Întrebat fiind care va fi primul lucru pe care-l va face în calitate de primar, Năstase a spus glumind că va intra pe ușa primăriei.

„Am luat în calcul și demisia de la conducerea partidului în cazul unei înfrângeri”, a mai spus Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente