Partidul de Stânga Europeană și-a desemnat candidatul la funcția de primar al Chișinăului. Cine este acesta

1431607849_voznoi

Candidatul pentru șefia Chișinăului din partea Partidul de Stânga Europeană (PSE) este Vitalie Voznoi. Acesta a depus astăzi documentele pentru înregistrare la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală.

„Cred că niciunul dintre consilierii municipali nu poate spune cu certitudine că a participat la toate ședințele Consiliului municipal. Vitalie este o excepție. Este activist civic căruia nu-i este indiferent de soarta orașului și a chișinăuienilor. Vitalie a fost alături de noi la protestele din Orașul Libertății din fața casei lui Plahotniuc, a fost la proteste împotriva creșterilor la tarife, a fost pe 6 septembrie 2015 în fața Procuraturii Generale, dar și la alte manifestații. Astăzi, votul nostru vine în sprijinul lui Vitalie Voznoi, candidat pentru funcția de primar general. Puterea din Chișinău trebuie schimbată!”, a scris pe Facebook fostul comunist, iar acum actualul președinte al PSE Grigore Petrenco.

Vitalie Voznoi este originar din Chișinău, în 1997 a absolvit Academia de Economie (Facultatea de Management al Întreprinderilor), apoi a fost antreprenor, agent de vânzări, jurnalist și manager de proiect. Din 2011, a devenit activist civic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente