Recomandări #diez. O listă de evenimente la care puteți să mergeți în prima zi după vacanța de iarnă

winterdatestyle
Foto: blog.lavalife.com

Pentru mulți dintre noi, vacanța a luat sfârșit și a venit momentul să ne întoarcem la rutina zilnică de la serviciu, școală sau universitate. Noi vă propunem să prelungiți măcar cu o zi veselia și să mergeți la unul dintre evenimentele de mai jos și să vă energizați cum se cuvine pentru un nou an.

# Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun este deschis până pe 14 ianuarie, astfel încât toți cei care vor să savureze cât mai mult din feeria sărbătorilor, sunt așteptați să o facă în centrul Capitalei. Dacă sunteți în Chișinău în acest weekend, aici găsiți programul Târgului pentru aceste zile.

# Ședința Top Toastmasters

Top Toastmasters Club este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pe data de 9 ianuarie, clubul are o ședință specială, unde au pregătit multe surprize „oratorice” pentru curioși. Detalii despre eveniment, află de pe pagina de facebook.

# Vernisarea expoziției ,,O poveste de iarnă”

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO” organizează inaugurarea expoziției de design vestimentar și pictură decorativă ,,O poveste de iarnă”, care va prezenta publicului 80 de lucrări. Vernisarea expoziției va avea loc marți, 19 decembrie 2017, ora 15:00. Dacă vrei să te inspiri din lucrările tinerilor participanți, află aici toate detaliile despre vernisaj.

# Manchester City – Bristol City

Iar dacă ești pasionat de fotbal și ai chef în seara de marți să vezi un meci bun sau să-ți susții echipa de fotbal, poți urmări în compania prietenilor meciul dintre Manchester și Bristol, care va începe la 21.45. Acesta va fi transmis și în câteva localuri din Chișinău. Detalii, aici.

# Star Wars: Ultimii Jedi, Patria

După ce a pășit in universul Star Wars (Star Wars: The Force Awakens (2015)), Rey își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga. Detalii despre programul proiecțiilor, aflați aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente