Lista celor mai bune hoteluri din Chișinău la început de 2023. Ce note și ce recenzii au

hotel interior
Foto: Tulip Residence & Spa Hotel

Dacă călătorești și ai ajuns la Chișinău, dar nu știi unde ai putea să te cazezi, atunci acest articol este pentru tine. Cu ajutorul recenziilor și notelor lăsate de utilizatorii Booking.com, echipa #diez a selectat cele mai bune hoteluri care se află în Chișinău și care au fost apreciate de sute de persoane.

Criteriile de selectare au fost următoarele:
# hotelurile cu cele mai bune note;
# hotelurile care au peste 50 de recenzii.

# GREGORY Hotel Chișinău

GREGORY Hotel Chișinău întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 19 februarie 2022.

Situat în Chișinău, la 400 de metri de Universitatea de Stat din Moldova, Hotelul GREGORY Chișinău oferă cazare cu bar și parcare privată. Cu un restaurant, hotelul de 4 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților servicii de room service, o recepție deschisă nonstop și schimb valutar.

Recenzii

„Foarte frumos, curat și frumos hotel! Personalul este super amabil și drăguț! Camerele sunt mari, curate și foarte frumoase. Mic dejun foarte bun! Ne vom întoarce cu siguranță aici!” – Natalia, Luxemburg.

„Hotel foarte confortabil, îl recomand cu siguranță. Dacă să spunem despre preferințele mele, nu este stilul meu, dar este confortabil 100 %” – Sava, Ucraina.

„Recepționerul Cătălin este unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut vreodată. Primire călduroasă și un sprijin bun. Mulțumesc” – Șefik, Turcia.

Locație: Alexei Şciusev, 83/1

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,9;
# recenzii – 463.

# Tulip Residence & Spa Hotel

Tulip Residence & Spa Hotel întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 24 februarie 2011.

Tulip Residence Hotel este un hotel confortabil și elegant, cu o atmosferă lejeră, care face ca fiecare oaspete să se simtă în largul său. Hotelul dispune de un centru spa cu o varietate de masaje, un hamam și o saună!

Dacă printre hotelurile din Chișinău căutați un loc cu personal amabil și cu un management corect, Tulip Residence este una dintre cele mai bune alegeri.

Recenzii

„Am avut un sejur foarte plăcut pentru câteva zile. Cu siguranță cel mai bun hotel de valoare în Chișinău” – Vasile, Polonia.

„Ne-am simțit minunat acolo! Camera a fost absolut frumoasă, iar echipa de recepție a fost foarte prietenoasă!” – Oana, România.

„Aș rămâne cu siguranță acolo din nou și vă recomand cu siguranță” – Neil, Marea Britanie.

Locație: Arheolog Ion Casian Suruceanu, 17/2.

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,7;
# recenzii – 1 240.

# GREGORY Hotel Dendrarium Park

GREGORY Hotel Dendrarium Park întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 10 decembrie 2015.

GREGORY Hotel Dendrarium Park se află în Chişinău, la 150 de metri de Parcul Dendrarium Chişinău, şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi o bucătărie.

Fiecare unitate de cazare are dotări complete, cu maşină de spălat, şi oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, canapea şi birou. Toate au aer condiționat, zonă de relaxare şi/sau zonă de luat masa.

Recenzii

„Un hotel de vis pe care il recomand cu toata inima persoanelor care vizitează Chișinăul!” – Marius, România.

„Hotelul este foarte frumos, personalul este prietenos. Camere curate, confortabile și moderne. Mic dejun excelent” – Ala, Ucraina.

Locație: strada Primăverii, 11.

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,7;
# recenzii – 168.

# ZENTRUM Hotel

ZENTRUM Hotel întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 13 octombrie 2016.

Dotat cu WiFi gratuit, Hotelul ZENTRUM este situat în centrul orașului Chișinău. Parcarea privată gratuită este disponibilă la cerere din timp.

Recenzii

„Un hotel literalmente perfect pentru un preț foarte bun. Pot spune că e unul dintre cele mai bune hoteluri la care am stat vreodată în viața mea” – Conor, Statele Unite ale Americii.

„Design frumos, foarte curat, situat central, personal amabil, varietate mare de mic dejun, mâncare gustoasă în restaurant” – Olleo, Germania.

Locație: strada 31 August, 1989

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,5;
# recenzii – 432.

# Thomas Albert

Thomas Albert întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 31 mai 2016.

Thomas Albert este situat în partea istorică a Chișinăului, la 500 de metri de bulevardul Ștefan cel Mare. Accesul la WiFi gratuit este disponibil pe întreg teritoriul hotelului, precum și parcare gratuită la fața locului și mic dejun gratuit.

Recenzii

„În primul rând, aș dori să menționez despre personalul hotelului, care a fost foarte prietenos și primitor. Și, bineînțeles, hotelul în sine este foarte curat, modern, are wifi bun și este situat în centrul orașului, astfel, multe dintre obiectivele turistice ar putea fi văzute dacă mergeți pe jos. În ciuda faptului că hotelul este în centrul orașului, camerele au o bună izolare fonică și a fost foarte liniștit în interior” – Ludmila, Moldova.

„Servicii excelente pe tot parcursul sejurului: personalul este extrem de util și m-a ajutat cu o mulțime de solicitări, inclusiv cu organizarea unui transfer de la aeroport, care m-a așteptat la timp la sosirile de la aeroport, în ciuda faptului că zborul a fost întârziat. Hotelul este situat în zona centrală, este foarte bine administrat, foarte confortabil, curat și convenabil. Recomand” – Oxana, Statele Unite ale Americii.

Locație: Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 17

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,3;
# recenzii – 593.

# Jumbo Hotel

Jumbo Hotel întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 28 aprilie 2011.

Acest hotel de 4 stele din Chișinău oferă camere izolate fonic, cu TV cu ecran plat, acces gratuit la internet Wi-Fi și parcare păzită gratuită. Acesta se află chiar lângă parcul Valea Trandafirilor.

Recenzii

„Îmi place Jumbo, are o locație excelentă pentru nevoile mele și este întotdeauna curat și confortabil” – Klaus, Norvegia.

„Locație bună lângă parc. Mic dejun delicios. Spațios, curat și un personal foarte calificat” – Georgian-Ciprian, România.

Locație: Bd. Decebal 23/3.

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,3;
# recenzii – 537.

# Nobil Luxury Boutique Hotel

Nobil Luxury Boutique Hotel întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 25 februarie 2011.

Acest hotel de 5 stele este situat în centrul orașului Chișinău. Nobil Luxury Boutique Hotel oferă un spa de lux cu sală de gimnastică și salon de înfrumusețare.

Recenzii

„Este un hotel de înaltă clasă din Chișinău. Locație bună, camere mari. Curățate în mod regulat, mini bar umplut zilnic. Restaurant drăguț, cu opțiuni largi, bucătar competent. Personalul foarte util” – Torma, Țările de Jos.

„Fantastic totul: servicii, locație, vedere de la restaurant, mâncare, spa” – Whereisdinesha, Marea Britanie.

„Locație excelentă, curat imaculat, servicii prietenoase și mâncare delicioasă” – Suzanna, Canada.

Locație: strada Mihai Eminescu, 49/1

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,2;
# recenzii – 356.

# VisPas Hotel

VisPas Hotel întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 24 februarie 2011.

Hotelul VisPas oferă un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață. O sală de mese în stil clasic, decorată cu rafturi și un ceas vechi, servește o selecție de preparate din bucătăria europeană și națională.

Recenzii

„Foarte bun hotel renovat, cu servicii frumoase și camere confortabile. Serviciul de spălătorie este rapid și perfect” – Piotr, Cipru.

„Pentru a fi sincer, este unul dintre cele mai bune hoteluri din Chișinău, aș dori să vă mulțumesc pentru ospitalitatea dumneavoastră” – Vasile, Statele Unite ale Americii.

Locație: str. Lăpușneanu, 26

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,2;
# recenzii – 93.

# London Boutique Hotel

Oferind cazare de 4 stele, London Boutique Hotel este situat în Chișinău, la 1,2 km de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” și la 1,5 km de Arcul de Triumf Chișinău. Cu un salon mare, hotelul de 4 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată.

Recenzii

„Este un hotel nou și curat și bine întreținut, recepționerul a ajutat cu o mulțime de întrebări în timpul nopții, a făcut cafea cu lapte gustoasă. Îmi place acest loc” – Maksym, Canada.

„Hotelul este frumos și curat , locație bună la strada principală, personalul este atât de respectuos, recomandăm cu adevărat” – Ailton, Irlanda.

Locație: strada Ismail, 17

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,1;
# recenzii – 943.

# Premier City Apart Hotel Chisinau

Premier City Apart Hotel Chișinău întâmpină oaspeții Booking.com începând cu 28 iulie 2021.

Situat în Chișinău, în apropiere de Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei, Filarmonica Națională și Universitatea de Stat din Moldova, Premier City Apart Hotel Chișinău oferă WiFi gratuit, iar oaspeții se pot bucura și de o terasă.

Recenzii

„Cartier frumos, camere frumos decorate, mobilier de bun gust, bucătărie bine echipată, întreținere zilnică a casei. Personalul și managerul merg peste medie pentru a oferi ajutor. Când a avut loc mica pană de curent din cauza crizei din Ucraina și Rusia, personalul a rămas la datorie și a fost la fața locului pentru a ajuta. Foarte liniștitor și de încredere! Cea mai bună experiență în toate țările” – Niwen, China.

„Apartament curat și confortabil într-o zonă liniștită. Există magazine și restaurante la 10 minute de mers pe jos” – Halil, Statele Unite ale Americii.

Locație: strada Alexei Şciusev, 23

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,1;
# recenzii – 185.

# BERDS Chisinau Mgallery Hotel Collection

BERDS Chisinau Mgallery Hotel Collection primește oaspeții Booking.com începând cu 7 mai 2015.

Oferind WiFi gratuit și o terasă, Berd’s Design Hotel este situat într-o zonă centrală din Chișinău, într-o clădire proiectată de arhitectul italian Luca Scacchetti. La fata locului este disponibilă o parcare privată gratuită. Hotelul oferă, de asemenea, un centru spa și de wellness, facilități pentru întâlniri și un coafor.

Recenzii

„Totul este la calitate și nivel de top. Probabil cel mai bun hotel unde am stat vreodată. Nu am de gând să mint, dar chiar și în vacanță în Grecia la hotel de 5 stele nu este la fel de frumos, aș compara-o cu hotelurile din Dubai, dar mâncarea de acolo este mult mai gustoasă. Iubesc!” – Mircea, Marea Britanie.

„De departe cel mai bun hotel din Chișinău, ușor de ales pentru noi. Am fost cazat aici pentru toate călătoriile de lucru pe care le-am făcut în ultimii ani. Liniștit, mic dejun excelent, servicii și personal foarte prietenos. Singurul sfat este să rezervați în avans dacă intenționați să stați acolo – în timpul perioadelor mai populare este destul de greu să obțineți o rezervare în ultimul moment” – Mari, Statele Unite ale Americii.

Locație: Bulevardul Cantemir, 12

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,0;
# recenzii – 180.

# Bristol Central Park Hotel

Bristol Central Park Hotel primește oaspeții Booking.com începând cu 18 iulie 2016.

Situat la 200 de metri de Catedrala Nașterea lui Hristos din Chișinău, Hotelul Bristol Central Park întâmpină oaspeții cu un restaurant și un bar. Oaspeții se pot distra la cazino și la pista de bowling.

Recenzii

„Camera a avut o dimensiune mare: spațioasă și curată, bine mobilată, deși un pic veche. micul dejun este excelent, cu multe multe opțiuni disponibile. Paturile au fost foarte dure, nu sunt confortabile. Încălzirea este un sistem AC, deci este, de asemenea, destul de învechit și zgomotos” – Elena, Italia.

„Camera a fost mare și am avut un loc unde se deschide o priveliște foarte frumoasă, de asemenea, personalul a fost întotdeauna amabil și de ajutor, de asemenea, toți au vorbit limba engleză din experiența mea. Opțiunea Room Service a fost, de asemenea, bună! Patul ar fi putut fi mai moale, de asemenea, plapuma a fost un pic prea mică” – Jordan-lee, Marea Britanie.

Locație: str. Pușkin, 32

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,0;
# recenzii – 2 150.

# Bernardazzi Grand Hotel & SPA

Bernardazzi Grand Hotel & SPA primește oaspeții Booking.com începând cu 30 aprilie 2019.

Situat în Chișinău, la 1,3 km de Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei, Bernardazzi Grand Hotel & SPA oferă cazare cu un living mare, parcare privată gratuită și un bar. Acest hotel de 4 stele oferă spațiu de depozitare a bagajelor. Hotelul pune la dispoziție o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, un serviciu de portar și WiFi gratuit pe întreg teritoriul hotelului.

Recenzii

„A fost o vacanță foarte frumoasă, personalul a fost foarte amabil și ne-a ajutat cu toate întrebările, iar SPA-ul a fost foarte bun. hotelul a fost foarte curat” – Maxim, Israel.

„Foarte modern, curat și frumos, și fără probleme am primit gratuit check-out târziu” – Katerina, Ucraina

Locație: str. Bernardazzi, 38

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,0;
# recenzii – 562.

# Lotus Hotel Chisinau

Lotus Hotel Chișinău primește oaspeții Booking.com începând cu 4 decembrie 2021.

Situat în Chișinău, la 6,2 km de Moldexpo, Lotus Hotel Chișinău oferă cazare cu grădină, parcare privată gratuită și un salon comun. Acest hotel de 4 stele oferă room service și un serviciu de portar. Unitatea de cazare are o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, o bucătărie comună și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Recenzii

„Administratoarea Maria este cea mai frumoasă moldoveancă de pe pământ! Hotel liniștit, confortabil, cel mai curat din lume” – Inna, Ucraina.

„Este un hotel de tip boutique frumos, situat la periferia Chișinăului. Camere foarte confortabile baie frumoasă și personal prietenos. Lisa recepționerul a fost foarte util și de sprijin. L-aș lua în considerare cu siguranță pentru o călătorie viitoare” – Nicolae, Marea Britanie.

Locație: str. Hâncești, 142B

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,0;
# recenzii – 208.

# Courtyard by Marriott Chisinau

Courtyard by Marriott Chișinău primește oaspeții Booking.com începând cu 6 august 2019.

Situat în Chișinău, la 3,3 km de Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei, Courtyard by Marriott Chișinău oferă unități de cazare cu biciclete gratuite, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o terasă.

Recenzii

„Acest hotel este, în opinia mea, cel mai bun din Chișinău. Este foarte aproape de Eurotower (biroul nostru MD), deci foarte interesant și din punct de vedere geografic. Îl puteți vedea ca pe un hotel vest-european. L-aș recomanda cu siguranță și altora. Camerele sunt foarte frumoase și curate. WiFi bun. Personal prietenos” – Jonas, Belgia.

„Modem hotel cu cameră elegantă și curată. Potrivit pentru călătorii de afaceri. Frumos și bine echipat, iar fitness este deschis 24/24. Aproape de un mall comercial important” – Dmitri, Rusia.

Locație: str. Arborilor, 21/A

Criterii:
# nota în urma recenziilor de pe Booking – 9,0;
# recenzii – 238.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente