Vrei să cunoști mai multe despre domeniul financiar-bancar? Înscrie-te gratuit la campania „Petrece vacanța cu BNM”

petrece vacanta cu bnm

Banca Națională a Moldovei lansează campania de educație financiară „Petrece vacanța cu BNM”, adresată tuturor categoriilor de vârste. Evenimentele din cadrul campaniei respective vor avea loc pe platforma ZOOM, cu instruirea în limba română.

Aceasta se va desfășura, începând cu 27 iulie, în format online, asigurând condițiile de protecție în situația epidemiologică existentă, dar și un acces mai extins al doritorilor de a face un tur virtual al băncii centrale și de a beneficia de o incursiune în tematica financiar-bancară.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la două evenimente: „O zi de vacanță la BNM”, devenită o tradiție, și „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” destinată elevilor, studenților sau tinerilor dornici să afle mai multe despre domeniul financiar-bancar în cadrul proiectului „Dă sens banilor”.

Persoanele interesate de evenimentul „O zi de vacanță la BNM” pot adresa cereri la adresa electronică: [email protected] sau pe pagina de Facebook a Băncii Naționale a Moldovei, iar doritorii de a participa la „Prima tabără de educație financiară din Republica Moldova” vor fi anunțați ulterior despre modul de înregistrare pe profilul de Facebook al proiectului de educație financiară „Dă sens banilor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente