De ce să studiezi la facultate Finanțe și Bănci: #diez te invită la un nou eveniment online de orientare în carieră

102749280_1505075203006304_5325732900442551792_o

Azi, 9 iunie, de la ora 18.00, #diez te invită la un nou eveniment de orientare în carieră. De data aceasta, vom vorbi despre specialitatea Finanțe și Bănci și vom întreba invitații noștri despre experiențele lor în acest domeniu, dar și sfaturile pe care le au pentru viitorii profesioniști.

Vom vorbi despre acest domeniu cu Corneliu Munteanu – Șef al Departamentului Planificare Strategică și Buget în cadrul MAIB. În același timp, Corneliu este lector universitar la ASEM, doctor în științe economice. Și-a început activitatea la MAIB în calitate de consilier economic al Președintelui Băncii, după ce anterior a activat în calitate de expert local în domeniul financiar (în Misiunea Cosilierilor de rang înalt din partea UE).

Natan Garștea, consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a Moldovei (BNM) din 2016, ne povesti și despre experiența sa. Natan Garștea deține prin cumul funcția de Șef al Direcției stabilitate financiară din cadrul BNM. Are peste 18 ani experiență în sectorul financiar, iar înainte de a deveni consilier al guvernatorului BNM, a ocupat funcția de director al Programului financiar-bancar în cadrul Expert-Grup.

Acum câteva zile, Valeria Mirca și-a susținut teza de licență, astfel ea este proaspăt licențiată în Economie, absolvind ASEM. Pe timpul anilor de studenție ea a fost implicată în multe proiecte, fiind președinta Senatului Studențesc al ASEM și al Consiliului Facultății Finanțe. În ultimul an de studii, datorită universității, Valeria a reușit să viziteze 3 țări în cadrul unor proiecte interculturale (Georgia, Italia și Japonia). În anul întâi a lucrat la fundația din cadrul StarNet. La momentat este vice președintele organizației „Asociația pentru relații comunitare” și face parte din bordul Sprijină.md. Diseară, Valeria vă va povesti despre toate acestea și alte detalii interesante.

Evenimentul va avea loc de la ora 18:00, marți, pe data de 9 iunie. Ne vedem live pe pagina de Facebook diez și Învăț.Online.

Acest eveniment este sponsorizat de către Moldova Agroindbank.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente