(foto) Cristinel și Cristinuța și-au schimbat vestimentația pe cutia cu pufuleți. De azi înainte ei promovează modul sănătos de viață

82542955_10220874287517645_7559705214819762176_o
Foto: Elena Ratoi

Noile ambalaje cu pufuleții Cristinuța și Cristinel au apărut pe rafturile supermarketurilor din toată țara. Ambele personaje poartă, de această dată, haine sportive și promovează modul sănătos de viață.

Compania care produce pufuleții cu marca Cristinel și Cristinuța i-a „îmbrăcat” pe acești copii în diferite costume sportive, precum kimono, echipament de fotbal, de tenis sau baseball.

Sursă foto: Elena Ratoi

Vă amintim că vara trecută ambalajul cu pufuleții Cristinuța a fost criticat din motiv că fetița își expune, practic, tot corpul privirilor copiilor. Pentru prima dată, cumpărătorii au văzut-o pe Cristinuța fără rochiță, în schimb au văzut-o în costum de baie pe plajă. Celebrul personaj a apărut pe malul mării, unde pozează în costum de baie albastru lângă o placă de surf.

Sursă foto: Oleg Barbos

În cele din urmă, compania a fost nevoită să-și retragă marfa din magazine după ce Consiliul pentru egalitate a decis că noul ambalaj al pufuleților a avut un caracter sexist și lezează demnitatea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente