Împreună cu familia Addams sau la o petrecere de Halloween. Spune adio brumărel în șase moduri diferite

tamtam
Foto: blogto.com

E ultima, ultima săptămână din acest octombrie cald, iar atât timp cât mai avem soare, ar fi bine să mai ieșim din casă, să ne bucurăm de evenimente frumoase și să profităm de farmecul lui brumar. Echipa #diez îți recomandă câteva evenimente colorate la care poți spune adio brumărel.

# Spune adio brumărel la o lecție publică despre Evoluția Omului

Dacă tot intrăm în sezonul rece, e bine să ne acoperim creierașul cu informație nouă. Așa că îți sugerăm să mergi la o lecție publică despre Evoluția Omului. Organizatorii promit să-ți răspundă la toate întrebările care te frământă, legate de acest subiect. Dacă ești adept al teoriei creștinismului, nu credem că e o problemă, poți să vii cu argumente și să duci o discuție constructivă, de ce nu? Mai multe detalii găsești AICI!

# Spune adio brumărel fără frica de a vorbi în public

Brrrrr, nu-ți place să vorbești în public sau chiar îți este frică? Ce zici dacă la acest sfârșit de octombrie vei învăța să depășești această limită? Noi credem că este o idee perfectă și-ți sugerăm să mergi la Ședința Top Toastmasters. Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Spune adio brumărel pe note de ethno-jazz, balkanic sau folk show

Orice despărțire are melodia sa. Desparte-te de acest octombrie pe note de ethno-jazz, balkanic sau folk show.

Cine cântă și ne-cântă? Muzicieni sunt trupa Les Poissons Voyageurs, adunată din diferite colțuri ale Franței și revoluției, care au început ca iubitori obișnuiți, iar acum fac turnee în Europa, călătoresc mult cu autobuzul lor, iar acum se îndreaptă spre Japonia. Acum trei ani, trupa a cântat deja în Art-Labyrinth și se întorc din nou.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Spune adio brumărel la un pahar de vin

Ca să fie mai dulce despărțirea, încearcă să mergi la o lecție de sommelier. Tema cursului: Orizontala Sauvignon Blanc. Se vor degusta vinuri din soiul Sauvignon Blanc de la diferiți producători, în diferite stiluri de vinificare.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Spune adio brumărel la o petrecere Halloween

Da, da știm că până la Halloween au mai rămas câteva zile. Totuși, distracția în Chișinău deja a început. Așa că, poți spune adio octombrie la o petrecere tematică. Și ce dacă e început de săptămână? Pune pe tine cel mai retro costum, ia-ți prietenii și mergi la distracție, de restul se ocupă organizatorii. Mai multe detalii găsești AICI!

# Spune adio brumărel împreună cu familia Addams

Sfârșitul lui octombrie este tocmai potrivit pentru a viziona un film bun. Ce zici de noua producție „Familia Addams”? E o idee bună, nu? Ia-ți prietenii și spune adio brumărel de pe scaunele de la cinema. Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Spune adio brumărel așa cum știi și poți tu mai bine, iar noi îți urăm distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente