Agenția Națională pentru Tineret și-a lansat pagina web oficială – tineret.gov.md

Lansarea website ANT (Copertă Facebook)

Începând de astăzi, 2 mai, toată informația despre derularea programelor și activităților implementate de Agenția Națională pentru Tineret (ANT) pot fi accesate pe pagina web: tineret.gov.md. Acest site are scopul să devină resursa principală de informații pentru tineri, entități publice centrale și locale, lucrători de tineret, organizații de tineret, centre de tineret, consilii de tineret și consiliile elevilor, oferind acces direct la informații, contacte, publicații dar și oportunități de dezvoltare personală și profesională. 

Site-ul va reprezinta un pas important în promovarea și diseminarea informației cu privire la inițiativele de tineret la nivel național. Prin design-ul său prietenos, structură intuitivă și conținut disponibil în trei limbi, platforma tineret.gov.md facilitează accesul utilizatorilor la programele implementate de ANT, la o bază de date cu structurile și actorii cheie din sectorul de tineret, la evenimentele organizate de către Agenție dar și de către partenerii săi, la ultimele noutăți din sectorul de tineret, oportunități naționale și internaționale și multe alte componente cheie pentru tinerii din țară. Totodată, platforma web va spori accesul publicului la informație, promova transparența în procesul decizional, precum și va crește gradul de interacțiune cu sectorul de tineret și societatea civilă.

Directorul Agenției Naționale pentru Tineret, Ion Donea, subliniază importanța acestei lansări: „Suntem încântați să oferim o platformă modernă și eficientă, care să servească la maxim nevoile sectorului de tineret. Este esențial pentru noi să facilităm accesul la informație și resurse care să contribuie la formarea și dezvoltarea tinerilor și a sectorului de tineret din Republica Moldova.” Site-ul web tineret.gov.md a fost dezvoltat cu suportul financiar al Uniunii Europene și Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) în cadrul proiectului EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor, implementat de GIZ. 

Vizitați pagina tineret.gov.md și explorați varietatea de resurse disponibile pentru tineri și sectorul de tineret. Totodată, menționăm că suntem în proces de actualizare a conținutului de pe noua platformă, astfel e posibil ca o parte din informațiile căutate să nu fie deocamdată disponibile sau complete. În caz că doriți să ne transmiteți un feedback, ne puteți contacta la adresa de email: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente