(video) Linella a premiat câștigătorii campaniei pascale

Cover

Campania „Tradițiile ne adună de sărbători” s-a încheiat cu o Tombolă, care a avut loc live la TV8, în seara zilei de 28 aprilie, unde a fost extras Premiul Mare – un automobil Peugeot 3008 și cinci coșuri pline cu produse alimentare.

Campania s-a desfășurat în cadrul magazinelor Linella, în perioada 28 martie – 25 aprilie, iar clienții rețelei de supermarketuri au beneficiat de promoții la diferite categorii de produse. Astfel, fiecare doritor s-a putut înregistra pe pagina de campanie www.traditii.linella.md  

În cadrul campaniei au fost înregistrate 134 055 de coduri de participare, iar 1 650 dintre acești participanți au câștigat instant premii la înregistrare – 1 000 de vouchere în valoare de 300 de lei, 500 de vouchere în valoare de 500 de lei și 150 de vouchere în valoare de 1 000 de lei.

Premiul mare a mers la o familie frumoasă din orașul Bălți, care s-a bucurat enorm de bijuteria pe roți, întrucât acasă au o mașină mai veche. La fel și ceilalți cinci câștigători s-au bucurat de cadouri, mai ales că suntem în ajunul sărbătorilor pascale, iar coșul cu produse alimentare și voucherele de cumpărături au venit la timp. 

„Pentru că această perioadă este despre tradiții și obiceiuri, despre oameni care se adună în jurul mesei pentru a împărtăși bucuria și recunoștința, am lansat campania «Tradițiile Ne Adună De Sărbători», cu scopul de a aduce în lumină ofertele speciale din perioada prepascală și de a intensifica bucuria sărbătorilor de Paște cu ajutorul premiilor oferite de Linella.

Am pus un accent deosebit pe asigurarea unei campanii transparente și am urmărit cu atenție respectarea cu strictețe a regulilor în cadrul tombolei. Înainte de acordarea premiilor, am efectuat o verificare detaliată a câștigătorilor, pentru a ne asigura că au fost respectate toate cerințele și regulile în vigoare.

Suntem recunoscători tuturor clienților Linella pentru loialitatea și încrederea acordată. Ne angajăm să depunem toate eforturile pentru a le răsplăti fidelitatea și a oferi o experiență de cumpărături cât mai plăcută”, a menționat Mihaela Dragan, director marketing Linella.

Linella este o rețea sută la sută națională ce promovează comerțul modern în Republica Moldova. La cei 22 de ani de activitate, compania anunță că a deschis peste 160 de magazine, fiind prezenți în toate raioanele țării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente