Dumitru Țîra: „Primăria are nevoie de un om ca Saakașvili, oricine din orașul Chișinău ar putea fi un primar mai bun decât Chirtoacă”

sakacollage

Dumitru Țîra, candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a participat astăzi la dezbaterile cu titlul „Chișinău arată așa și așa, el poate fi mai frumos?” organizate de comisarii electorali Primăria Mea.

Dumitru Țîra le-a propus celor prezenți un alt mod de gândire, deoarece toate dezbaterile vizează fișa postului și obligațiile primarului și a Consiliului municipal. Candidatul le-a propus tuturor să se gândească la alte subiecte ce țin de atragerea investițiilor în Chișinău, precum și de sancționarea primarului și Consiliului Municipal care fură banii cetățenilor de atâția ani.

„De ce am ajuns aici? Pentru că au fost interese politice. Pentru că partidele s-au perindat la Primărie și și-au rezolvat interesele. De asta vine domnul Ceban la Primărie, ca să rezolve problemele partidului. Nimeni nu vrea la Primărie pentru a face ordine în oraș, pentru a se sacrifica. În mare, Primăria are nevoie de un om ca Saakașvili, un om care să nu-și urmărească interesele personale, dar să se gândească la oameni și la bugetul care azi e de 4,2 miliarde de lei, dar care în mod normal ar putea fi de opt miliarde”, a afirmat Dumitru Țîra.

„Orice om din orașul Chișinău ar putea fi un primar mai bun decât Chirtoacă și toți primarii pe care i-am avut până acum”, a mai spus Dumitru Țîra.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente