Codreanu îi dă sfaturi lui Ion Ceban: „Nu vă mai victimizați și fiți conectat la problemele cetățenilor”

y47-1052×526

Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al municipiului Chișinău, a publicat pe pagina sa de Facebook două rapoarte de activitate pe care le recomandă noului primar al Chișinăului, Ion Ceban. Codreanu a scris că noul primar trebuie să fie deschis pentru toți locuitorii orașului, inclusiv pentru cei care nu l-au votat.

„De astăzi, dvs. aveți de gospodărit un oraș întreg. Chișinăul este centrul de dezvoltare al țării, aici se colectează cei mai mulți bani. Chișinăul este un motor economic pentru Moldova. Chișinăul este un oraș de care avem de ce să fim mândri. Iar dvs. trebuie să manifestați deschidere către toți și cei care v-au votat, și cei care nu v-au votat, să aveți un contact permanent cu societatea civilă, cu media, să fiți conectat la problemele cetățenilor, să vă înconjurați de oameni bine pregătiți, să nu împărțiți funcții”, scrie în postare.

La fel, acesta a atașat Raportul de activitate de 12 luni în calitate de viceprimar și Raportul de activitate 2018-2019 în calitate de primar interimar pe care Ion Ceban trebuie să le citească.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente