Locații noi, oameni frumoși și muzică pentru toți. Care este programul expediției muzicale La La Play 2019

бфффшт

Expediția muzicală La La Play revine cu cea de a 3-a ediție, cu 10 concerte în 10 locații deosebite. La această ediție participă 18 tineri muzicieni, jurnaliști și producători media, care vor cutreiera 2000 km, aducând muzica de calitate în locurile în care aceasta nu a mai răsunat.

Mai jos vedeți care este programul expediției și ce locuri vor vizita tinerii în perioada 11-20 august:

#Ziua 1, 11 august La La Play Aviator, s. Crocmaz, vinăria Etcetera

Oaspeții se pot delecta cu un zbor de aviație și vin la familia fraților Luchianov, cei care au revenit acasă și au consolidat o afacere deosebită în satul natal.

De altfel, va avea loc un recital deosebit, marca MNYO, la ora 19.00, alături de oameni frumoși, plăcinte și vin de calitate.

#Ziua 2, 12 august La La Play Pictură Murală, orașul Cahul

În parteneriat cu primăria orașului Cahul și pictorul Radu Dumbravă proiectul vrea să aducă mai multă viață prin culori spațiilor gri. Un eveniment prin care muzica va aduce tribut artei plastice prin lansarea în orașul Cahul a unei picturi murale deosebite.
Concertul va avea loc în Piața Horelor cu începere de la 19.00.

#Ziua 3, 13 august La La Play Green World

Echipa La La Play alături de voluntari din Ceadîr Lunga și Chișinău vor colecta deșeuri dintr-un spațiu împânzit de plastic și gunoi, transformând-ul într-un loc curat, astfel dorind să promoveze înlocuirea plasticului cu materiale și produse eco în societatea noastră, pentru a crea un mediu înconjurător mai bun.

Concertul va avea loc în piața Lenin din centrul orașului cu începere de la 19.00.

#Ziua 4, 14 august La La Play Muzică pe Apă

Ce poate fi mai frumos decât un Mozart lângă cel mai mare lac natural din țară și o mulțime de pelicani în jur zburând? Tinerii din La La Play continuă să promoveze locațiile nedescoperite din țară, în figura rezervației naturale „Prutul de Jos”, „Lacul Beleu” din satul Slobozia Mare, având ca partener pe Vinăria din Vale.

Concertul cu începere de la 19.00 va avea loc la Gîrla Nevodului, malul lacului Beleu, din satul Slobozia Mare.

#Ziua 5, 15 august La La Play Vinăria Urbană

Vinăriile din Moldova reprezintă un element vital pentru patrimoniul și turismul național. Moldovan National Youth Orchestra pretutindeni a promovat acest aspect, respectiv, după vizitele din cadrul expediției #varanudorm de la EtCetera și Vinăria din Vale, vor merge acasă la ATU Winery, un producător mic, dar foarte carismatic și care merită toată atenția noastră.

La eveniment vor fi disponibile 3 tipuri de vinuri marca ATU Winery: Viorica, Fetească Albă, Rose.

Restaurantul Wine Gogh va realiza: mâncare mexicană, burger, humus, icre de vânătă, bețișoare cu susan și cașcaval.

Mâncarea și vinul vor fi contra cost, iar dress code-ul – denim touch.

Evenimentul va avea loc la orele 18.00, unde va fi un concert în formă de picnic împreună, cu muzică, oameni, vin și mâncare de calitate.

#Ziua 6, 16 august La La Play Tribut Pădurarilor

La La Play este un proiect de suflet pentru oameni și profesii de suflet. Alături de agenția Moldsilva și Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice aduc un tribut celor care viețuiesc și dau tot ce au mai bun pentru a proteja un patrimoniu național – pădurile.

Vor merge într-un loc magic și anume, Rezervația Plaiul Fagului din satul Rădenii Vechi, Ungheni unde vor aduce muzică pentru circa 50 de pădurari din toată țara, cu începere de la 16.00.

#Ziua 7, 17 august, La La Play Ziua Vecinilor

Expediția La La Play vine cu un concept nou, Ziua Vecinilor, un concept frumos inspirat din Franța, prin care vecinii își dau întâlnire ca să se cunoască mai bine, formând din această reuniune o tradiție frumoasă.

Bucuroși de colaborarea cu comuna Budești, tinerii sunt siguri că va deveni o tradiție frumoasă pentru viitor și pentru alte localități din Moldova.

Evenimentul va dura 4 ore și va fi presărat cu muzică diversă marca Moldovan National Youth Orchestra și bucate alese pregătite și împărtășite de budeșteni pentru budeșteni.

Va avea loc în cadrul complexului recreativ „IAMAL”, orele: 18.00 – 22.00, iar dress codul solicitat este all white (tot alb).

#Ziua 8, 18 august, La La Play Festivalul Hodina

Tinerii sunt încântați să fie alături de inițiativele frumoase, marca Klumea și evenimentele ce prilejuiesc să aducă cu duiumul atâția oameni frumoși, mai ales cei care revin acasă!

Prestația orchestrei va fi la aproximativ orele 18.00.

#Ziua 9, 19 august, La La Play Open Air Dondușeni

La La Play este un proiect ce vine să cutreiere locațiile lipsite de concerte de muzică clasică, orașul Dondușeni găzduind în premieră un concert live open air în parcul central cu începere de la 19.00.

Partener local – Consiliul Raional Dondușeni. Parcul central din Dondușeni are o apreciere deosebită din partea noastră, fiind renovat recent în mare parte din banii diasporei.

#Ziua 10, 20 august, La La Play Pietonala din Chișinău

Expediția își va încheia maratonul printr-un concert open air în inima capitalei, cu începere de la orele  19.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente