The Motans lansează 5 burse pentru studenții din România și Moldova. Care este suma lunară

the-motans

Trupa The Motans acordă 5 burse  tinerilor de până la 30 de ani cu cetățenie română sau moldovenească. Completarea formularului este valabilă până pe 2 septembrie ora 23.59.

Valoarea bursei lunare acordate de către Organizator fiecărui candidat dintre cei 5 câştigători reprezintă suma lunară de 2.080 de lei (8700 de lei moldovenești) pentru lunile octombrie-decembrie 2019 si ianuarie-iunie 2020.

Criteriile de eligibilitate:

# sunt admiși într-o instituție de învățământ superior acreditată din România și/sau Republica Moldova, la categoriile „fără plată” sau „cu plată”, la zi, indiferent de anul de studii;

# nu pot participa rudele până la gradul 4 sau soți ai angajaților Global Records S.R.L. si/sau  ai membrilor formației The Motans.

Concursul se va desfăşura pe teritoriul României, în perioada 2 August 2019, ora 16.00 – 2 Septembrie 2019, ora 23:59. În vederea înscrierii la Concurs, persoanele interesate trebuie să transmită Organizatorului aplicaţia de înscriere în format electronic până la data de 2 septembrie 2019, ora 23:59. Aplicaţia de înscriere se va încărca direct pe site-ul, www.bursathemotans.com si www.bursathemotans.ro în secţiunea „Aplică Aici”.
3.3. Aplicaţiile de înscriere incomplete sau transmise după data de 2 Septembrie 2019 ora 23:59, nu vor fi luate în considerare. Dacă se constată că informaţiile trimise sunt incorecte sau inexacte, candidaţii respectivi vor fi descalificaţi automat.

În cadrul site-lui va exista o secțiune în cadrul căreia vor fi afișate strict răspunsurile candidaților, texte răspuns la întrebările „care este pasiunea ta și de ce ești potrivit pentru bursa The Motans” însoțite de inițialele aplicantului. Această secțiune intitulată „Ajută The Motans să aleagă cei 5 (cinci) bursieri” va da posibiltatea publicului să dea un număr nelimitat de voturi, în sensul că pot fi votați mai mulți candidați. Numărul de voturi nu va fi afișat către public dar va fi avut în vedere la momentul declarării câștigătorilor.

Aplicaţiile de înscriere vor fi analizate în perioada  3 – 14 septembrie 2019. În urma analizării aplicaţiilor, va fi selectat un număr de 5 candidaţi, care vor fi contactaţi telefonic timp de 3 (trei) zile la rând, pentru a fi informaţi despre selectarea lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente