BAC 2019: Când vor fi afișate rezultatele examenelor la centrele de bacalaureat

bac2019 (59)

În cadrul examenului de bacalaureat, elevii absolvenți au susținut, obligatoriu probe de examen la limba de instruire, limba străină, iar în şcolile alolingve – la limba şi literatura română, dar şi un examen de profil – matematica pentru cei de la profil real; istoria românilor și universală pentru profilul umanist și proba de profil pentru candidaţii de la profilul arte, sport, tehnologic. În afară de disciplinele obligatorii, candidații la BAC au susținut și o probă de examen la o disciplină şcolară, propusă spre alegere dintr-o listă mai largă: geografie, fizică, chimie, biologie, matematică, istoria românilor și universală, informatică.

Sesiunea de bacalaureat 2019 s-a desfășura în perioada 4-21 iunie. La sesiune s-au înscris 17754 de candidați, dintre care 2478 de candidați sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

Orarul examenelor de BAC îl găsiți aici. 

Candidații au susținut probele de examen în 92 de centre de bacalaureat, dintre care 30 de centre sunt instituite în municipiul Chișinău, iar 62 de centre în alte localități ale țării.

Vezi lista tuturor Centrelor de Bacalaureat. 

Verificarea lucrărilor de examen este efectuată în perioada 4-24 iunie. Rezultatele vor fi afişate în centrele de bacalaureat la data de 26 iunie 2019.

Vezi și 28 de lucruri pe care trebuie să le știi dacă susții examenul în acest an. 

Taguri: #BAC 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente