(video) Ion Ceban l-a felicitat pe Năstase și l-a invitat la dezbateri zilnice până la desfășurarea turului II al alegerilor locale

33079943_1295590717241882_3412442913576058880_n

Ion Ceban a făcut primele declarații după primele rezultate preliminare. Acesta l-a felicitat pe Năstase și l-a invitat la dezbateri zilnice până la desfășurarea turului II al alegerilor locale, care va avea loc pe trei iunie.

De asemenea, acesta a mulțumit tuturor locuitorilor care l-au votat, dar și colegilor cale l-au susținut.

„Îl felicit pe contracandidatul mei, Năstase, pentru un rezultat bun pe care l-a obținut. Îl invit la dezbateri de marți, până pe trei iunie, zilnic să facem dezbateri pe marginea problemelor orașului”, a menționat Ceban.

Ceban a menționat că nu trebuie să se axeze pe geopolitică sau politică.

„Aș vrea să ne axăm pe probleme Chișinăului fără factorul geopolitic. Până la urmă nu vine nici Putin, nici Bucureștiul să ne strice sau să ne repare drumurile. Vreți să discutați politică sau geopolitică există Parlament, poftim discutați acolo”, a spus Ceban.

Acesta este convins că a înregistrat un rezultat bun și asta înseamnă un voturi de încredere din partea locuitorilor orașului. De asemenea el este convins că va avea succes în turul II.

Reamintim că, astăzi s-au desfășurat alegeri locale în Chișinău. În urma rezultatelor acestora va avea loc turul II, unde pentru fotoliul primarului de Capitală va lupta Ion Ceban (PSRM) și Andrei Năstase (PPDA).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente