(video) „Beauty and the Beast”: A fost publicat trailerul final al filmului în care cântă Ariana Grande și John Legend

Beauty-and-the-Beast-2017

Adaptarea cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia” va ajunge pe marile ecrane în martie, însă producătorii filmului după mai multe teasere scurte, care ne făceau curioși au publicat trailerul final al filmului care va fi lansat în cinematografele din Europa în luna martie.

„Beauty and the Beast”: Trailer final al filmului, cu cântec interpretat de Ariana Grande și John Legend

Cum era de așteptat ultimele imagini sunt uimitoare și oferă un bonus: piesa „How Does A Moment Last Forever” cântată în duet de Ariana Grande și John Legend.

În regia lui Bill Condon, filmul îi are în distribuţie pe Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Bestia), Luke Evans (Gaston), Ian McKellen (Cogsworth), Ewan McGregor (Lumiere) şi Emma Thompson (Mrs Potts).

Un scurt sinopsis al filmului spune că Belle (Emma Watson) este o tânără luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aiba pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

În urmă cu 25 de ani, Disney a lansat filmul animat „Frumoasa şi Bestia”, care a avut încasări de 145 milioane de dolari. Cea mai cunoscută versiune a poveştii este cea semnată de Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont, publicată în 1756.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente