Radu Duminică are 19 ani şi vine din Chişinău cu o chitară şi speranţa că va reuşi la X Factor! Pentru audiţii, concurentul a pregătit piesa “Feeling Good” a lui Michael Buble și a cântat-o într-o manieră unică.

Pentru mine muzica este un refugiu. Doar așa mă liniștesc, când sunt nervos, trist sau simt singurătate. Muzica e aerul meu, am nevoie mereu de ea. Cânt prin cluburi contra plată și așa supraviețuiesc. Cel mai mult m-au sfătuit prietenii ca să vin. Visez mult, scriu mult, cânt mult şi nu există zi fără să iau chitara în mână şi să improvizez ceva. Am nopți când visez și sunt orbit de reflectoare. Și cred că visele devin într-un moment de realitate. Îmi doresc să cânt pe marile scene. Mă simt un om când urc pe scenă, și altul când cobor. O mare plăcere!”, povestește emoționat Radu.

A pregătit pentru audiţii piesa “Feeling Good” a lui Michael Buble. Dar juraţii ce părere au de moldoveanul nostru?

Delia: „A fost foarte bine, dar îţi trebuia mai mult curaj. Putea fi și mai emoționant, dacă ai fi împins mai tare în ea. Cânți bine, arăți bine, ai o emisie foarte bună și un timbru foarte plăcut. Trebuia să muști mai mult din melodie. Un pic mai mult curaj. Răspunsul meu e DA”.

Ștefan Bănică Jr: „Nu cânți la chitară atunci când te uiți să vezi ce acorduri iei, pentru că mai mult te încurcă. Dar ai timbru bun și piesa a fost aleasă bună pentru vocea ta. Bravo! Răspunsul meu pentru Radu este DA!”

Horia Brenciu: „Radu eu cred că minunata ta chitară te-a încurcat puțin. Cred că dacă stăteai cu microfonul și cineva îți cânta la chitară sau la pian mai profesionist, nu erai așa de încurcat. Ești talentat, dar astăzi nu ne-ai arătat tot ce poți. Pentru că vreau să las toată puterea în cuvântul concitadinului tău, vreau să te țin în tensiune și aș vrea ca Sergiu să aibă ultimul cuvânt, răspunsul meu este NU.”

Carlas Dreams: Man, lasă tot deoparte și riscă. Îți spun sigur că așa o să fie mai bine. Voce ai, arăți bine, ochii sunt sinceri, zîmbetul e fain, ai tot ce-ți trebuie.Ai trei de DA și ne vedem mai departe”

Și a mers mai departe!