(foto) Cum s-a desfășurat avanpremiera serialului „Harley and the Davidsons” la Chișinău

harley-47

Pe 18 septembrie canalul „Discovery Chanel” lansează premiera mondială a serialului „Harley and the Davidsons”. Serialul povestește istoria fascinantă a 3 prieteni aventurieri dintr-un un oraș mic, Milwaukee – William Harley, Arthur Davidson și Walter, care în anul 1903 au asamblat prima bicicletă cu motor (motocicletele, în sensul conventional, încă nu existau). Modelul a fost destinat participării în curse de viteze, de care a fost pasionat unul dintre tineri, Walter.

„Când oamenii se gândesc la Harley-Davidson, ei își imaginează motociclete moderne și grupuri de motocicliști. Însă Harley-Davidson a fost o companie înființată de trei băieți într-un garaj din lemn, care au asamblat motociclete cu propriile lor mâini. Și asta nu a fost un truc de marketing. Băieții au lucrat din greu și au reușit să-și transforme hobby-ul într-o companie de succes, care ulterior a dat naștere propriei subculturi”, zice Michiel Huisman, actorul în rolul lui Walter Davidson.

În data de 16 septembrie a fost organizată avanpremiera serialului de către canalul „Discovery Channel” în parteneriat cu Moldtelecom. Evenimentul s-a petrecut în aer liber, în scuarul din fața centrului comercial „Grand Hall” din Chișinău.

Totul a început la ora 18:00, lângă parcul Afganez din sectorul Rîșcani al capitalei. 70 de motocicliști cu mândrele sale motociclete s-au întâlnit și la 18:45 au pornit într-un marș al bikerilor de la parcul Afganez până la Grand Hall, traversând tot orașul. Acolo îi aștepta un concert rock live cu interpretul Max Fall – tânărul talentat care a cucerit juriul X-Factor din Ukraina. Cei în jur de 400 spectatori au avut posibilitatea să-și facă poze pe motociclete, cu bikerii capitalei. După vizionare oaspeții au fost surprinși de un fire-show fascinant cu prestația „Oameni și demoni”.

harley-72

harley-93

harley-123

Memorii frumoase și pline de adrenalină se resimt și astăzi pe rețelele sociale. Iar istoria celor 3 tineri și-a cucerit publicul din Moldova, care abia așteaptă să vadă continuarea pe 25 septembrie, ora 23:00, la canalul „Discovery Channel”.

harley-226

harley-274

harley-109

harley-110

harley-122

harley-148

harley-158

harley-166

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente