Harley și frații Davidsons. Discovery Channel te invită la avanpremiera fimlului despre producătorii renumitului brand

2

Doi tineri aventurieri, prieteni din copilărie au creat prima lor bicicletă cu motor, într-un garaj, cu peste 100 de ani în urmă, în anul 1903. Așa începe legenda bazată pe fapte reale și prezentată într-un nou serial spectaculos despre „Harley și frații Davidsons” realizat de Discovery Channel și care va fi difuzat începând cu luna septembrie 2016.

Lansarea noului serial în Moldova va fi însoțită de organizarea unui open air grandios de către Moldtelecom în parteneriat cu Discovery Channel pe data de 16 septembrie, în scuarul centrului comercial Grand Hall.

Marș al bikerilor, expoziție de motociclete, rock concert, cascadorii și fire-show vor crea o atmosferă specială înainte și după difuzarea în premieră la ecran în aer liber a serialului „Harley și frații Davidsons”.

Vă invităm pe data de 16 septembrie 2016, începînd cu orele 19:00 în scuarul centrului comercial Grand Hall să descoperiți istoria creării acestei culturi și acestui stil de viață – „Harley-Davidsons” – care pentru mulți a devenit o adevărată religie.

Serialul spune povestea conceperii acestei culturi, oferind telespectatorilor o călătorie unică care începe în secolul XX într-un garaj în umbra orașului american Milwaukee. Fondatorii gigantei motocorporații – William Harley, Arthur Davidson și cei doi frați, Walter și William – pe acea vreme aveau doar 20 de ani și erau plini de optimism și ambiție, iar planurile lor s-au realizat la o scară mult mai mare decît s-au așteptat.

Unul din rolurile principale din film este jucat de către care Michiel Huisman, cunoscut spectatorilor pentru rolul jucat în renumitul serial Games of Thrones. În film au mai jucat, de asemenea, actorii Robert Aramayo și Hall Bug. 

Urmăriți filmul Harley și frații Davidsons” în septembrie la canalul Discovery, din grila TV Moldtelecom

1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente